URNEBESNI KARLOVIĆ: / 'Rano je za penziju. Otići ću zajedno s onima rođenima 1990. godine'

Image

Ivo Karlović uspješno je odradio prvu prepreku na ovogodišnjem Roland Garrosu, gdje je u nedjelju u tri seta svladao 18-godišnjeg Grka Stefanosa Tsitsipasa (ATP - 202.

28.5.2017.
22:35
VOYO logo

"Istina je da je ovo bio meč koji sam dobio uglavnom na iskustvo. Dečko je dobar, ima odličan forhend i prvi servis, drugi servis mu je nešto slabiji, što sam pokušavao iskoristiti. Predviđam mu odličnu karijeru", izjavio je 38-godišnji Karlović nakon dvoboja u kojem je u trećem setu vodio sa 4-1, ali dopustio suparniku povratak do 4-4.

Image
IVO SREDIO 20 GODINA MLAĐEG SUPARNIKA: /

Slijedi mu stari poznanik s kojim je ove godine ispisao povijest

Image
IVO SREDIO 20 GODINA MLAĐEG SUPARNIKA: /

Slijedi mu stari poznanik s kojim je ove godine ispisao povijest

'Bilo je stvarno vruće'

"Moram priznati da sam mislio da meč imam u rukama i onda trenutak nepažnje koji je mogao sve ugroziti. Ipak, našao sam snagu za novi break", zadovoljno će Ivo koji je teško podnosio uvjete na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je stvarno vruće, potkraj drugog seta osjetio sam prolaznu slabost, no na kraju se sve završilo u najboljem redu", rekao je 'Div sa Šalate', koji će u 2. kolu igrati protiv Argentinca Horacija Zeballosa (ATP - 64.), s kojim je na ovogodišnjem Australian Openu odigrao povijesni meč s najviše odigranih gemova (84) u povijesti prvog Grand Slam turnira sezone (nakon uvođenja tie-breaka) te na kraju slavio u petom setu sa 22-20.

'Igrat ću još nekoliko godina'

"Uvijek ću se sjećati tog meča jer je dio povijesti. Volim igrati takve susrete. Nadam se da će ovog puta ishod biti isti, samo bih volio da dvoboj bude kudikamo kraći", poželio je 38-godišnji veteran koji još uvijek ne planira odlazak u tenisku mirovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zasad sve ide dobro, mislim da ću sigurno igrati još nekoliko godina. Doduše, kad vidim da je većina igrača s kojima sam nekad igrao davno završila karijeru, a da ih je dosta u Parizu u ulozi trenera, dođe mi da razmislim u budućnosti. Mislim da je rano za odlazak. Otići ću kad prestanu igrati oni rođeni oko 1990. godine", poentirao je Ivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo