U PONEDJELJAK NA TERENU PET HRVATSKIH PREDSTAVNIKA: / Od velikih imena u akciji Nadal i Venus Williams

Image
Foto: AFP

U ponedjeljak na Australian Openu na terene izlaze Marin Čilić, Borna Ćorić, Ivo Karlović, Petra Martić i Jana Fett.

12.1.2018.
14:51
AFP
VOYO logo

Organizatori Australian Opena, prvog teniskog Grand Slam turnira u sezoni, odlučili su da će se prvog dana, 15. siječnja, na programu naći 32 pojedinačna meča tenisača iz gornjeg dijela ždrijeba te 32 dvoboja tenisačica iz donjeg dijela, što znači da će od hrvatskih predstavnika u ponedjeljak igrati Marin Čilić, Borna Ćorić, Ivo Karlović, Petra Martić i Jana Fett.

Najboljeg hrvatskog tenisača u prvom kolu čeka Tajvanac Yen-Hsun Lu, Borna Ćorić će igrati protiv domaćeg predstavnika Johna Millmana, a Ivu Karlovića očekuje dvoboj sa srbijanskim tenisačem Laslom Djereom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

OBJAVLJEN ŽDRIJEB AUSTRALIAN OPENA: Čilić u prvom kolu ide na Lua, Ćorić protiv domaće uzdanice

Petra Martić će igrati protiv Belgijke Alison Van Uytvanck, a Jana Fett protiv Japanke Mise Eguchi.

Prvog dana će od velikih imena u akciji biti prvi tenisač svijeta i prošlogodišnji finalist Rafael Nadal, a suparnik mu je Dominikanac Victor Estrella Burgos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I kod tenisačica je na rasporedu prošlogodišnja finalistica Venus Williams, a bit će na velikom iskušenju protiv Švicarke Belinde Benčić. Druga nositeljica Dankinja Caroline Wozniacki ide na Rumunjku Mihaelu Buzarnescu koja je došla do finala na turniru u Hobartu.

Aktualna pobjednica Roland Garrosa Latvijka Jelena Ostapenko borit će se za 2. kolo s bivšom pariškom pobjednicom Francescom Schiavone, a prošlogodišnja pobjednica US Opena Amerikanka Sloane Stephens pokušat će protiv Kineskinje Shuai Zhang doći do prve pobjede nakon trijumfa na posljednjem Grand Slam turniru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo