U ČETVRTFINALU ST. PETERSBURGA MOGUĆ VELIK OKRŠAJ: / Čeka se još samo Donna Vekić

Image
Foto: AFP

Sve je spremno za veliki okršaj u četvrfinalu, čeka se samo Donna

30.1.2019.
16:22
AFP
VOYO logo

Čehinja Petra Kvitova ostvarila je prvu pobjedu nakon poraza u finalu Australian Opena od Naomi Osake. Prva nositelja WTA turnira u St. Peterburgu plasirala se u četvrtfinale svladavši Bjeloruskinju Victoriju Azarenku sa 6-2, 7-6 (3) te čeka bolju iz dvoboja Osječanke Donne Vekić i Ruskinje Veronike Kudermetove.

Rezultat krije uvjerljivost pobjede

Kvitova je bila na putu prema uvjerljivoj pobjedi kad je povela sa 6-2, 5-1, ali je dopustila Azarenki da se vrati propustivši pritom jednu meč-loptu. No, braniteljica naslova u St. Peterburgu ipak je uspjela doći do pobjede u dva seta bolje odigravši 'tie-break'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtfinale se probila i Ruskinja Daria Kasatkina, ali za to nije morala odigrati nijedan poen protiv Marije Šarapove koja je predala meč bez borbe zbog ozljede ramena. U tajlandskom Hua Hinu u četvrtfinale se plasirala Ajla Tomljanović (WTA - 49.). Zagrepčanka koja igra za Australiju u 2. kolu je bila bolja od Ukrajinke Katerine Kozlove sa 7-6 (0), 6-1. U četvrtfinalu će igrati protiv 4. nositeljice Kineskinje Saisai Zheng (WTA - 42.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo