TURNIR PAROVA NA AUSTRALIAN OPENU: / Dvostruki program i polovičan učinak za Ivana Dodiga

Image

Dvostruki program imao je hrvatski tenisač Ivan Dodig na terenima Australian Opena, a odradio ga je s polovičnim učinkom.

24.1.2017.
10:03
VOYO logo

Prvo je Dodig zajedno s Marcelom Granollersom izašao na četvrtfinalni meč turnira parova u kojem su od devetih nositelja bolji bili treći, braća Mike i Bob Bryan. Slavila je američka kombinacija u neizvjesnom ogledu sa 7-6(5), 5-7, 6-4 čime ostaje u prilici stići do sedmog naslova ukupnog pobjednika na ovom turniru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uspješniji je zato Dodig bio u turniru mješovitih parova u kojem nastupa u paru sa Sanijom Mirzom. Kombinacija koja je postavljena za druge nositelje turnira stigla je do četvrtfinala u kojem će igrati protiv nepostavljene kombinacije Rohan Bopanna-Gabriela Dabrowski. Zaslužili su to 2-6, 6-3, 10-6 pobjedom protiv para koji čine Alexander Peya i Saisai Zheng.

Dodajmo i da u turniru parova više nema niti Mirjane Lučić-Baroni. Nju i Andreu Petković su u četvrtfinalu izbacile Japanke Eri Hozumi i Miyu Kato koje su bile bolje od njih nakon sat vremena sa 6-3, 6-3. Mirjanu Lučić Baroni noćas očekuje susret u četvrtfinalu protiv pete nositeljice Karoline Pliškove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastup na Australian Openu gotov je i za još jednu Hrvaticu Dariju Jurak koja je u drugom kolu mješovitih parova u kombinaciji s Nizozemcem Jean Julien Rojerom izgubila sa 6-7, 5-7 od australskog para Samantha Stosur-Sam Groth.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo