TUGA JE ZAVLADALA U TABORU HRVATSKE: / 'Teško je sad biti pametan, nismo uspjeli'

Image

Argentina je pobjednik Davis kupa! Hrvatska u drugom finalu nije došla do druge 'salatare', slavili su Argentinci s ukupnih 3:2.

27.11.2016.
22:12
VOYO logo

Uspjeli su Argentinci iz petog pokušaja uzeti salataru! I to na kakav način. Nakon što su gubili 2-1 u dvobojima i u četvrtom meču Čilića i del Potra gledali kako Arena Zagreb već počinje slaviti osvajanje Davis Cupa, jer je Marin imao 2-0 u setovima. I onda se sve srušilo. Del Potro je okrenuo meč, uskrsnuo "poput feniksa iz pepela", pokazao veliku kvalitetu koju posjeduje i postao junak nacije pobijedivši u pet setova (6:7, 2:6, 7:5, 6:4, 6:3). U odlučujućem petom meču nije bilo uzbuđenja. Delbonis je pomeo Ivu Karlovića sa sa 6:3, 6:4, 6:2.

ŠOK U ZAGREBAČKOJ ARENI: Gotovo je! Karlović pao u tri seta, Argentina je pobjednik Davis Cupa!

'Nemam što zamjeriti svojim dečkima, dali su sve od sebe'

"Teško je sad biti pametan. Nismo uspjeli. Nemam što zamjeriti svojim dečkima, dali su sve od sebe. To se događa u tenisu. Ovakvi mečevi se igraju, ovakve stvari se događaju, to je tenis. Ponosan sam na momke, čestitam im na svenu što su napravili", kazao je nakon dvoboja izbornik Hrvatske Željko Krajan za kamere HTV-a koji nije sktivao razočaranje. Govorio je tužnim glasom, bio je tih, ali u dubini sebe ponosan na sve što su njegovi momci napravili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

'Bit će još pobjeda, idemo dalje'

"Definitivno nemamo što zamjeriti jedno drugima. Mi smo zajedno, upravo je to zajedništvo ta naša najveća snaga. Bit će još pobjeda, idemo dalje. Ivo je morao igrati, nije ga bilo četiri godine i pojavio se sad tu za nas. Nema mu se što prigovoriti. On je dao svoj maksimum, dao je sve od sebe u ovom finalu. I svaka mu čast na tome", pohvalio je svoje izabranike Krajan i dodao:

"Bila je ovo sjajna godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je, godina je bila sjajna, koliko god sad bili tužni zbog neosvajanja Davis Cupa. Stoga, nema razloga da ova družina ne ostane na okupu, nema razloga za promijene.

"Vjerujem da ću ostati na izbrničkoj poziciji. Atmosfera u ekipi je sjajna, ne vidim razloga da išta mijenjamo. Ako se posložimo opet ćemo biti u šansi za neki veli rezultat. Ova sezona je bila sjajna nadamo se kako ćemo biti dobri i u udućnosti. Možda ostvarimo dobar rezultat i iduće godine", izjavio je Krajan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slijedi Španjolska.

"Ne znam tko će igrati, nismo se još ništa dogovorili. Vidjet ćemo, moramo i razgovarati sa Savezom", završio je Krajan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo