TRILER PROTIV GRUZIJE: / Konjuh pobijedila, Fett izgubila, o konačnom trijumfu odlučuju parovi

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Jana Fett ispustila pobjedu protiv Ekaterine Gorgodze

7.2.2019.
16:03
AFP
VOYO logo

Nakon pojedinačnih mečeva u susretu 2. kola grupe B Prve euro-afričke skupine Fed Cupa tenisačica između Hrvatske i Gruzije u Bathu rezultat je 1-1, pa će o ukupnoj pobjedi odlučivati susret parova.

Image
HRVATSKA SLAVILA PROTIV TURSKE: /

Sjajne tenisačice osigurale ukupnu pobjedu nakon velikog preokreta

Hrvatska je povela zahvaljujući Ani Konjuh koja je svladala Mariam Bolkvadze sa 6-4, 6-3, no potom je Jana Fett ispustila pobjedu protiv Ekaterine Gorgodze. Naša je igračica u trećem setu četiri puta imala prednost "breaka", kod 5-4 servirala za pobjedu, ali je na kraju Gruzijka bila uspješnija sa 4-6, 6-3, 7-5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Croatia's Jana Fett reacts after a point against Denmark's Caroline Wozniacki during their women's singles second round match on day three of the Australian Open tennis tournament in Melbourne on January 17, 2018. (Photo by Paul Crock / AFP) / -- IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE --

Jurak i Lukas igraju parove

Za susret parova s hrvatske su strane prijavljene Darija Jurak i Tena Lukas dok bi za Gruziju trebale igrati Ekaterine Gorgodze i Oksana Kalašnjikova.

U drugom dvoboju ove skupine Srbija je osigurala pobjedu protiv Turske povevši sa 2-0. Ivana Jorović nadigrala je Čaglu Buyukakčay sa 6-2, 6-3, dok je Aleksandra Krunić bila bolja od PemruOzgen sa 3-6, 6-4, 6-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srbija vodi na ljestvici, Hrvatska je druga

Srbija vodi na ljestvici s dvije pobjede, Hrvatska ima jednu pobjedu, Gruzia jedan poraz, a Turska dva poraza.

Hrvatska će u petak u 3. kolu igrati protiv Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Ana Konjuh of Croatia (L) talks to her coach between sets while playing against Elina Svitolina of Ukraine during their round of 16 match at the Brisbane International tennis tournament at the Pat Rafter Arena in Brisbane on January 3, 2018. (Photo by SAEED KHAN / AFP) / --IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE--

Samo prvoplasirana ekipa iz grupne faze će imati priliku boriti se za promociju u razigravanje za mjesto u Svjetskoj skupini 2, a igrat će protiv prvoplasirane reprezentacije iz grupe A u kojoj su Velika Britanija, Mađarska, Grčka i Slovenija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo