TRIJUMF ZA PAMĆENJE: / 'Ovo je jedna od mojih najvećih pobjeda!'

Hrvatski teniski dragulj Borna Ćorić ne prestaje oduševljavati.

26.2.2015.
16:35
VOYO logo

S 18 godina i tri mjeseca postao je prvi tinejdžer u polufinalu Dubaija nakon Rafaela Nadala koji je 2006. osvojio turnir kao 19-godišnjak. Upravo je tog Nadala naš mladi tenisač pobijedio lani u četvrtfinalu Basela i prvi put zaigrao u polufinalu.

"Ovo je zasigurno jedna od mojih najvećih pobjeda. Pokušavao sam držati svoju razinu igre i ostati u izmjeni udaraca što je moguće dulje, a to mi je dobro išlo. Također, trčao sam vrlo dobro", naglasio je Ćorić nakon meča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jasno, još uvijek se pomalo mučim protiv najboljih svjetskih igrača kada su na najvišoj razini. Uvijek moram biti na 100 posto, a kada sam na 100 posto i psihički i igrački, onda mogu igrati protiv svih", dodao je Zagrepčanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poraženi Murray, koji je napravio čak 55 neforsiranih pogrešaka u 80 minuta meča, pohvalio je svoga mladog suparnika od kojeg je bio bolji 2013. u Davis Cupu.

"Borna nije puno griješio. Igrao je solidno i dobro se kretao. Ja sam od samog početka radio previše pogrešaka, žurio sam u svakoj izmjeni. Ćorić je donosio dobre odluke. Jači je nego prije dvije godine, bolje servira, a i njegov renking (84. na svijetu, op. a.) sugerira da je napravio veliki napredak", istaknuo je Murray.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo