'On je poput izgubljene duše, jedva ga mogu gledati!'

Prema riječima Neila Guineyja, nekadašnjeg trenera australskog tenisača hrvatskog porijekla Bernarda Tomica (20), njegov bivši teniski štićenik danas na terenu djeluje neprepoznatljivo...

2.11.2012.
11:06
VOYO logo

Nakon što se 2011. godine probio pri vrh svjetskog tenisa i došao pod svjetla reflektora, a početkom ove godine skočio do broja 27 ATP ljestvice, za Tomica je uslijedila velika serija slabih igara i poraza u prvim kolima, kao i problemi sa ponašanjem izvan terena.

"Nema nikakve imaginacije, nema promjene ritma igre. Mislim da nije dovoljno spreman da napravi ono što bi htio i jednom kad njegov balončić napukne ili izgubi set, samo postaje gore. Ne vidim da se bori na terenu, samo udara i ne ide nikamo. Jedva ga više mogu gledati", kaže trener koji je Tomićev talent brusio od sedme godine života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Guiney smatra da je jedan od problema nadarenog tenisača, danas 48. na ATP ljestvici, njegov aktualni trener, otac John.

"Jedan od problema je što Bernard sada zna puno više o tenisu od svog oca. Njegov otac diktira ritam i urla, a Bernard poklapa uši. Mislim da je to užasna situacija. U ovom trenutku Bernard luta. Nitko ne zna što mu se zbiva u glavi, ali djeluje mi poput izgubljene duše".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo