TREĆA JE BILA SREĆA: / Neuništivi Ivo Karlović napokon osvojio ATP turnir u Newportu

Image
Foto: AFP

Nakon što je u prošle dvije godine dvaput ostajao korak prekratak, hrvatski tenisač Ivo Karlović napokon je stigao do naslova na ATP turniru u Newportu.

18.7.2016.
0:21
AFP
VOYO logo

Protiv Rajeeva Rama prošle i Lleytona Hewitta 2014. godine Karlović je u borbi za naslov padao u tie-breaku trećeg, odlučujućeg seta. I ove je godine moglo biti tako, no nakon prave drame u kojoj je svojim servisima spasio tri meč-lopte suparnika i iskoristio svoju petu ukupno, ali i prvu na svoj početni udarac, Karlović je stigao do svog sedmog naslova u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gubili su obojica servis samo jednom i to u prvome setu, sve nakon toga vodilo je do raspleta koji se otegnuo do iznemoglosti i igre živaca u kojoj se uspješnijim pokazao Karlović koji je u ovom meču ispalio 27 neobranjivih servisa. Meč je trajao dva sata i 57 minuta.

Bio je ovo drugi međusobni ogled Karlovića i Müllera, inače i 'susjeda' na ATP-ovoj ljestvici (Karlović 38. Müller 39.) i omjer je sada izjednačen na 1:1. Zanimljivo, u ta dva meča u pet setova ukupno odigrali su pet tie-breakova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo