THIEM POMRSIO PLANOVE RAFAELU NADALU: / U dramatičnom meču izbacio ga s Australian Opena

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Thiem će u polufinalu igrati s Nijemcem Alexom Zverevim, dok će u drugom polufinalu po 50. put međusobno igrati Novak Đoković i Roger Federer

29.1.2020.
17:07
Profimedia
VOYO logo

Austrijski tenisač Dominic Thiem plasirao se u polufinale Australian Opena izbacivši prvoga igrača svijeta Španjolca Rafu Nadala s 7-6 (3), 7-6 (4), 4-6, 7-6 (6) nakon više od četiri sata igre u Melbourneu.

Četvrtfinalni dvoboj prvog i petog tenisača svijeta otišao je na stranu mlađeg Thiema, koji je dobio sva tri tie-breaka. Nadal je u prvom setu vodio s 5-3, a u drugom s 4-2, a oba seta je izgubio. U četvrtom setu Thiem je imao 5-3 i servirao je za meč, ali je Nadal odveo sve u 13. igru u kojoj je Austrijanac iskoristio treću meč-loptu i plasirao se u svoje prvo polufinale u Melbourneu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ŠTO JE OVO TREBALO NAJBOLJEM TENISAČU SVIH VREMENA? /

Srpska sutkinja ga prijavila pa dobio veliku kaznu

Nadal u međusobnim dvobojima s Thiemom sada vodi s 9-5, a 26-godišnji Austrijanac se osvetio za poraz u finalu Roland Garrosa. Dominic još nema Grand Slam naslov.

Thiem će u polufinalu igrati s Nijemcem Alexom Zverevim, dok će u drugom polufinalu po 50. put međusobno igrati Novak Đoković i Roger Federer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo