TEŠKA OPTUŽBA KOJA JE ODJEKNULA TENISKIM SVIJETOM: / 'Roger Federer je varao u finalu Australian Opena'

Image
Foto: AFP, SAEED KHAN
30.1.2017.
12:07
AFP, SAEED KHAN
VOYO logo

Federer se našao na udaru komentara da je umiješan u, kako je to nazvano, "legalno varanje" zato što je početkom petog seta tražio i dobio medicinski time-out, u trenucima kad je Nadal bio u naletu. Pat Cash smatra kako je to od Federera bilo bezobrazno i podlo.

OSVOJIO AUSTRALIAN OPEN I ONDA NASMIJAO NOVINARE: ‘Ljubičić je bio nervozan čitav dan, pokušao sam ga smiriti’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne zaustavljate maraton zato što ste umorni'

"Ne zaustavljate maraton zato što ste umorni. Ne mogu dovoljno dati do znanja koliko želim naglasiti da takvo ponašanje nije pod nadzorom medicinskog tima u okviru ATP toura. To je pogrešno, pogrešno i pogrešno. To je varanje, a dopušteno je. Legalno varanje, ali i dalje nije u redu", rekao je ljutiti Cash uživo na BBC radiju tijekom meča Federera i Nadala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Federer je istu stvar napravio početkom petog seta polufinalnog dvoboja sa Stanislasom Wawrinkom, kad je također zatražio medicinski time-out. Federer se poziva na pravo da primi liječnički tretman iz razloga što je osjećao bol u mišiću za vrijeme trajanja turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Mislim da su kritike pretjerane'

"Nakon što je Wawrinka uzeo medicinski time-out, mislio sam da bi to i ja također mogao napraviti i vidjeti hoće li mi masaža tijekom meča pomoći", kazao je Federer i osvrnuo se na kritike Pata Casha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da su kritike pretjerane. Ja sam zadnji tip koji inače zove medicinske time-oute. Stoga ne znam o čemu Cash uopće i govori. Pa pravila su tu da se koriste. Mislim da ne bismo smjeli zloupotrebljavati ova pravila i remetiti sistem. Time se vodim već 20 godina", dao je do znanja peterostruki osvajač Australian Opena.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo