HRVATSKA JE APSOLUTNI HIT U SVIJETU: / 'Čilić je heroj, ovo će produljiti veselje velike male države!'

Image

Svjetski mediji pomno su pratili Hrvatsku na putu do velikog uspjeha

25.11.2018.
21:05
VOYO logo

Hrvatska je pobjednik Davis Cupa! Po drugi put u povijesti naši su tenisači na krovu svijeta zahvaljući pobjedi Marina Čilića 7-6 (3), 6-3, 6-3 koju je ostvario protiv Lucasa Pouillea, najbolje rangiranog francuskog tenisača u Lilleu, nakon dva sata i 19 minuta igre pred 25.000 gledatelja na stadionu Pierre Mauroy.

Brojni svjetski mediji puni su reakcija na veliki uspjeh hrvatskih tenisača, a nisu izostale ni reakcije brojnih sportskih zvijezda iz mnogih drugih dijelova sporta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolci i Talijani oduševljeni

"Čilić je heroj Hrvatske dvije godine nakon što je ispustio 2:0 prednost u setovima protiv Del Potra u Zagrebu. 2005. Ljubičić, Ančić, Ivanišević i Karlović ispisali su povijest za Hrvatsku. Sada su isto učinili Čilić, Ćorić, Pavić, Dodig i Škugor. Produljenje je to sportske hegemonije velike male države. Finale SP-a u nogometu otišlo je na francusku stranu, u tenisu je slavila Hrvatska.", piše Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada pozdravljamo veličanstveni Davis Cup, onaj koji se igrao na tri dobivena seta. Čilić je bio fantastičan na sevisu, imao je 89% osvojenih poena na prvom, a 90% na drugom servisu. Zbog toga je pobijedio Pouillea", piše AS, a svoju reakciju dali su i talijanski mediji:

"Hrvatska se Francuskoj osvetila na teniskom terenu, umjesto na nogometnom", napisali su u Corriere dello Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo