'Sada je stvarno dosta! Ovo što je napravila je zbilja ružno'

Kontroverzan potez bjeloruske tenisačice Viktorije Azarenke, pri samom kraju polufinalnog ogleda Australian Opena protiv Sloane Stephens, i dalje je tema u teniskim krugovima....

25.1.2013.
12:14
VOYO logo

Nakon što je lako osvojila prvi set Azarenka je propustila pet meč-lopti na svom servisu pri vodstvu 5:3 u drugom setu. Zatražila je kod 5:4 medicinski time-out i otišla svlačionicu gdje se zadržala devet minuta. Kada se vratila, uspjela je napraviti break koji joj je donio pobjedu i plasman u finale protiv Kineskinje Li Na.

Nema zbora da je takvim prekidom Azarenka uhvatila više zraka nakon propuštenih šansi, ali je i suparnicu dovela u nervozniju situaciju zbog čega je Amerikanka takvo što platila porazom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je više onih koji osuđuju takav potez Azarenke, a oglasio se i Patrick McEnroe, nekadašnji američki tenisač i još uspješniji izbornik američke Davis Cup momčadi.

"Sada je stvarno dosta. Ne govorim ovo zbog toga jer je poražena u meču američka tenisačica. No, Azarenka je manipulirala s pravilima. Vrijeme je da odgovorni ljudi naprave promjene po ovom pitanju, jer ovo nema smisla", grmio je Patrick McEnroe i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo što je napravila Azarenka je zbilja ružno. Nesportski i bez poštovanja prema suparnici i igri".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo