REAKCIJE MEDIJA

SRBIJA ŠOKIRANA ZBOG IZJAVE TALIJANSKE LEGENDE: ‘Ovo je sramotno, brutalno je napao Novaka’

Bivši tenisač i osvajač Roland Garrosa Adriano Panatta šokirao je Srbiju i čitav sportski svijet svojom izjavom u kojoj je kazao kako bivši teniski broj jedan Novak Đoković ima psihičkih problema.

Ovaj 66-godišnji Talijan dao je intervju za Rai Radio 2 i bez dlake na jeziku ‘popljuvao’ bivši broj jedan Novaka Đokovića i sadašnji Andyja Murraya. Panatta je analizirao pad u igri i na ljestvici Đokovića i to je objasnio riječima:

‘On ima psihičkih problema’

“Đoković misli da je vidio Boga. Ima problem zbog kojeg ne radi dobro. Uz to ima 29 godina i 300 milijuna dolara na bankovnom računu, a angažirao je gurua koji svima obećava mir i ljubav. On ima psihičkih problema, rekao je Adriano Panat i uzburkao duhove u Srbiji.

TENNIS-ATP-CHN

Naravno, srpski mediji posvetili su pozornost izjavi Talijana. Očekivano! Pa je tako srpski tabloid Kurir donio tekst pod naslovom:

“Sramotna izjava talijanske legende, Panata opleo po Novaku: On ima psihičkih problema”, naslov je teksta u kojem se ističe:

‘Legenda tenisa brutalno napala Novaka’

“Bivši talijanski tenisač i osvajač Roland Garros Adriano Panata nema lijepo mišljenje o najboljim tenisačima svijeta Andyju Murrayu  i Novaku Đokoviću”.

Telegraf, pak, piše:

“Legenda tenisa brutalno napala Novaka: ‘Ima 300 milijuna na računu i psihičke probleme!”

‘Talijanu se izgleda ne sviđa to što je Đoković angažirao Imaza’

“Nekada poznati talijanski tenisač i osvajač Roland Garros Adriano Panata nema visoko mišljenje o Novaku Đokoviću, koga je napao zbog dovođenja gurua”.

Blic sport u svom tekstu o Pannatu i Đokoviću ističe kako se bivši osvajač Roland Garrosa pita “Zašto je Novak angažirao gurua”?

“Talijanu se izgleda ne sviđa to što je Đoković angažirao Imaza iako je Srbin objasnio da Imaz nije nikakav guru i za koga još uvijek nije potvrđeno da će i dalje raditi s drugim tenisačima svijeta.”

 

Povratak na Net.hr