TOTALNA LUDNICA

SRBI ŽESTOKO UDARILI PO TENISKOJ IKONI: ‘Ako je čovjek, a ne gnjida, neka kaže tko su mu nalogodavci’

Legendarni švedski tenisač Mats Wilander u ovom je trenutku nedvojbeno jedna od najomraženijih osoba u Srbiji.

Wilander je kao televizijski komentator u više navrata kritizirao Novaka Đokovića i sasvim je jasno da mu srpski tenisač nije posebno drag. Kulminacija se dogodila u nedjelju uoči finala ATP Mastersa u Londonu kada je njegova izjava za Sky Sports uzburkala strasti u srpskim medijima.

SRBIJU RAZBJESNILA IZJAVA TENISKE IKONE: ‘Nitko ne želi da Đoković pobijedi osim nekoliko stotina Srba’

SRBI SE OSVEĆUJU TENISKOJ LEGENDI: ‘Ovo su detalji koje niste znali o besramnom Wilanderu’

‘To je neka vrsta bolesti’

“Đoković je Masters osvajao već pet puta. Nitko ustvari i ne želi da Novak pobijedi osim možda nekoliko stotina Srba”, ispalio je Wilander prije Đokovićeva meča protiv Murrayja.

Srbi su na tu izjavu posve izgubili živce, komentari u medijima i raznim forumima su bili brutalni, a sada su se u priču uključili i tamošnji teniski stručnjaci. Nekadašnji izbornik jugoslavenske Davis Cup reprezentacije Radmilo Armenulić ustvrdio je za Kurir da je Wilander – bolestan!

“To je neka vrsta bolesti! Fiksirao se na Novaka i ne prestaje ga vrijeđati. Ne mogu ustanoviti zašto Wilander ne voli Novaka i Srbe. Mislim da je pakost u pitanju. Možda jedan podatak koji ću vam otkriti govori o njemu kao osobi. Kad smo se upoznali, imao je djevojku, ali je ona nakon nekog vremena pobjegla od njega i udala se za njegovog najvećeg rivala Stefana Edberga“, rekao je Armenulić.

‘Sigurno radi za nekoga’

Slično raznišlja i Bogdan Obradović, izbornik koji je Srbiju 2010. odveo do naslova u Davis Cupu.

“To što priča nije samo njegova sramota, već i sramota njegove države. Isticati toliku mržnju je izvan svake pameti. Uvjeren sam da radi za nekoga. Sigurno je dobro plaćen za to što priča. Ne vjerujem da je toliko glup da vrijeđa za džabe. Ako je čovjek, a ne gnjida, onda bi nam trebao otkriti tko su mu nalogodavci. Da jednom kaže nešto nekome u lice”, poručio je Obradović.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr