NOVAK ĐOKOVIĆ U ŠOKU: / Srbi nisu poželjni na Roland Garrosu

Image
Foto: AFP, PATRICK KOVARIK

Srpski Kurir piše kako su organizatori Roland Garrosa, slavnog turnira iz Grand Slam serije koji je na rasporedu od 22. svibnja do 5.

24.3.2016.
13:47
AFP, PATRICK KOVARIK
VOYO logo

Jučer putem interneta počela je prodaja preostalih ulaznica za Otvoreno prvenstvo Francuske, ali očito ne i za Srbe. Oni tvrde da, iako su bili čak među prvih stotinu koji su rezervirali karte, nisu ih mogli kupiti.

Kurir ističe kako su se u njihovu redakciju javili razočarani navijači koji su već rezervirali smještaj u glavnom gradu Francuske. Tvrde i kako su iz organizacijskog dijela, odnosno od ljudi zaduženih za prodaju ulaznica, dobili objašnjenje kako im je striktno naglašeno da se ne prodaju ulaznice navijačima koji posjeduju platne kartice iz Srbije iako ranije nije bilo problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, MIGUEL MEDINA
Image
Foto: AFP, MIGUEL MEDINA

Stigao odgovor iz Roland Garrosa

"Da li organizatori žele da Đoković i ostali tenisači iz Srbije nemaju podršku u Parizu ili je u pitanju nešto drugo?", pitaju se ogorčeni srpski navijači koji žele biti podrška Đokoviću u lovu na naslov Roland Garrosa koji mu nedostaje u riznici uspjeha koja je velika.

Nekim od navijača navodno je stigao odgovor iz Roland Garrosa u kojem se tvrdi da nisu organizatori krivi, već je takav dopis stigao iz BNP Paribas banke, glavnog sponzora jednog od četiri Grand Slama u sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo