Spektakl kakav svijet ne pamti: Ivanišević i Đoković protiv Samprasa i Federera

Teniski svijet svjedočiti će spektaklu kakvog ne pamti. Naime, od 28. studenog do 29.

30.9.2014.
16:56
VOYO logo

Uz one aktivne, na turniru će igrati i veterani među kojima i proslavljeni hrvatski tenisač Goran Ivanišević. IPTL je natjecanje koje se sastoji od četiri revijalna turnira koja će se od 28. studenog do 29. prosinca igrati u četiri azijska grada (Manili, Dubaiju, Delhiju i Singapuru).

U ligi će sudjelovati četiri ekipe, a borit će se za nagradni fond od 29,7 milijuna dolara. Za U.A.E. Falconse igrati će Novak Đoković, Goran Ivanišević, Richard Gasquet, Nenad Zimonjić, Caroline Wozniacki, Eugenie Bouchard i Malek Jaziri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manila Maverickse predvodi Andy Murray, a tu su još Jo-Wilfried Tsonga, Marija Šarapova, Kirsten Flipkens, Carlos Moya, Daniel Nestor i Treat Huey.

Singapore Lionse predvodi najbolja tenisačica svijeta Serena Williams, a ekipu čine i Andre Agassi, Lleyton Hewitt, Nick Kyrgios, Patrick Rafter, Tomaš Berdych, Bruno Soares i Daniela Hantuchova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za ekipu Indian Aces igrati će Roger Federer, Pete Sampras, Gael Monfils, Ana Ivanović, Sania Mirza, Fabrice Santoro i Rohan Bopanna.

"Radujem se novom izazovu i nastupu u Premijer ligi", kazao je Federer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U obračunu dviju ekipa igra se ukupno pet setova, po jedan u muškom singlu, muškom paru, ženskom singlu, mješovitom paru, te jedan set legendi. Pobjednik je ona ekipa koja sakupi bar tri pobjede, piše Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo