Spektakl od 30 milijuna dolara: Ivanišević ponovno protiv Samprasa

22.9.2014.
14:43
VOYO logo

IPTL ligu je pokrenuo Indijac Mahesh Bhupathi, a natjecanje se sastoji od četiri revijalna turnira koja će se od 28. studenog do 29. prosinca igrati u četiri azijska grada - Manili, Dubaiju, Delhiju i Singapuru.

U Premijer ligi će sudjelovati četiri ekipe Manila Mavericks, U.A.E. Falcons, Singapore Lions i Indian Aces, a borit će se za nagradni fond od 29,7 milijuna dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U.A.E. Falconse predvodi prvi tenisač svijeta Novak Đoković, a njegovoj ekipi igrat će i Goran Ivanišević, Richard Gasquet, Nenad Zimonjić, Caroline Wozniacki i Eugenie Bouchard.

Nadal je trebao predvoditi Indian Acese, no otkazao je zbog ozljede zgloba desne ruke. Zamijenit će ga švicarski as Roger Federer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radujem se novom izazovu i nastupu u Premijer ligi," poručio je Federer koji će igrati za ekipu Indian Acese u kojoj su i Pete Sampras, Gael Monfils, Ana Ivanović, Sania Mirza, Fabrice Santoro i Rohan Bopanna.

Manila Maverickse predvodi Andy Murray, a uz njega će igrati i Jo-Wilfried Tsonga, Marija Šarapova, Kirsten Flipkens, Carlos Moya, Daniel Nestor i Treat Huey.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Singapore Lionse predvodi najbolja tenisačica svijeta Serena Williams, a ekipu čine i Andre Agassi, Lleyton Hewitt, Nick Kyrgios, Patrick Rafter, Tomaš Berdych, Bruno Soares i Daniela Hantuchova.

Kada se ekipe sastanu, igra se ukupno pet setova. Jedan u muškom singlu, jedan u muškom paru, jedan u ženskom singlu, jedan u mješovitom paru, te jedan set legendi. Pobjednik je ona ekipa koja sakupi bar tri pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo