ŠPANJOLCI U ČETVRTFINALU: / Nadal i društvo lagano protiv neporaženog Japana

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Srbija u Brisbaneu pobijedila Čile

8.1.2020.
12:34
Profimedia
VOYO logo

Španjolci na čelu s prvim igračem svijeta Rafaelom Nadalom su se priključili Australiji, Velikoj Britaniji, Rusiji i Srbiji u četvrtfinalu ATP kupa koji se igra u Australiji. Španjolski tenisači Nadal, Roberto Bautista-Agut i Pablo Carreno Busta su u Perthu sa 3:0 u skupini B pobijedili Japan. Do ovog zadnjeg susreta su obje reprezentacije bile neporažene.

Image
KATASTROFA, ČILIĆ OPET IZGUBIO OD SVOG KRVNIKA: /

Evo što sada Hrvatskoj treba za prolaz u četvrtfinale

Bautista-Agut bolji od Soedua

Bautista-Agut je najprije sa 6-2, 6-4 svladao Goa Soedu, a Nadal je sa 7-6 (4), 6-4 bio bolji od Yoshihita Nishioka. Nakon toga su Španjolci slavili i u parovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Team members from Spain (L to R) Rafael Nadal, Roberto Bautista Agut, Pablo Carreno Busta, Albert Ramos-Vinolas, Feliciano Lopez and captain Francisco Roig pose with the country's flag after receiving their medals for qualifying for the finals by defeating Japan in the 11th session men's singless and doubles matches on day six of the ATP Cup tennis tournament in Perth on January 8, 2020., Image: 491587303, License: Rights-managed, Restrictions: -- IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE --, Model Release: no, Credit line: TONY ASHBY / AFP / Profimedia

Prije toga je Srbija u Brisbaneu pobijedila u skupini A Čile sa 2-1. Novak Đoković je bio bolji od Cristiana Garina sa 6-3, 6-3, a Dušan Lajović od Nicolasa Jarryja sa 6-2, 7-6 (3).

Pobjednici šest skupina i dvije najbolje drugoplasirane reprezentacije u nokaut fazu

U četvrtfinale turnira na kojem nastupa 24 reprezentacije će se plasirati pobjednici šest skupina i dvije najbolje drugoplasirane reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo