ŠPANJOLAC NIJE ZNAO ŠTO GA JE SNAŠLO: / Hrvatski dragulj pomeo velikog Rafaela Nadala

Image
Foto: AFP, BENOIT DOPPAGNE

Hrvatski tenisač Borna Ćorić plasiralo se u četvrtfinale ATP turnira iz Masters serije u Cincinnatiju. On je u meču 3.

18.8.2016.
21:58
AFP, BENOIT DOPPAGNE
VOYO logo

Bio je ovo treći dvoboj Ćorića i Nadala i druga pobjeda našeg igrača. Ćorić je slavio u listopadu 2014. u Baselu, a Nadal je uzvratio u 1. kolu prošlogodišnjeg US Opena.

Deset gemova zaredom

Iako je Nadal izgledao vidno iscrpljen, te se tijekom dvoboja žalio na žuljeve, te bolove u mišićima, Ćorić je do pobjede stigao zahvaljujući odličnoj igri, iskoristivši sve suparnikove slabosti. Nadal je dobio prvi gem u dvoboju, a zatim je uslijedila nevjerojatna Ćorićeva serija u kojoj je osvojio čak deset gemova zaredom i stigao do vodstva 6-1, 4-0. Tada je izgubio servis za 4-1, a nakon što kod 5-2 nije iskoristio prvu meč-loptu na Nadalov početni udarac, doveo se u opasnost da se dvoboj zakomplicira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je servirao za meč kod 5-3, Nadal je stigao do break-lopte kojom se u potpunosti mogao vratiti u drugi set. Ipak, Ćorić je tada pogodio dva dobra servisa, a zatim odličnim bekhendom realizirao drugu meč-loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtfinalu će Ćorić igrati protiv boljeg iz dvoboja još jednog našeg igrača Marina Čilića i Čeha Tomaša Berdycha koji je na programu od jedan sat iza ponoći po hrvatskom vremenu. Zanimljivo, Berdych je prije dva tjedna angažirao donedavnog Čilićevog trenera Gorana Ivaniševića, a naš proslavljeni igrač vrlo brzo je dobio priliku naći se u Čiliću suparničkom taboru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo