KAKAV MAJSTOR

SLJEDEĆA POSTAJA WIMBLEDON!? Milanova legenda u 50. godini započinje tenisku karijeru

Legendarni nogometaš Milana i talijanske nogometne reprezentacije Paolo Maldini proslavit će 49. rođendan debijem na teniskom turniru među profesionalcima. Nastupit će nekoć neprelazni branič na Challengeru u Milanu u konkurenciji parova.

Partner će mu biti trener, nekoć profesionalni tenisač Stefano Landonio (45), a meč će dvojac odigrati baš na Maldinijev rođendan. Pozivnicu su zaslužili osvajanjem kvalifikacijskog turnira za nastup na nadolazećem Challengeru, navodi ESPN.

“Paolo ima dobar servis i pristojne udarce. Napredovao je u volejima i, premda ne impresionira niti jednim dijelom igre, zapravo nema niti slabosti. Budući da je počeo igrati prije pet-šest godina postoje problemi po pitanju tehnike. Mentalno je strahoviti jak, a fizički spreman. Baš je jak”, oduševljen je Landonio igračem koji je osvojio 26 trofeja igrajući za Milan.

Rekorder u broju nastupa u prvenstvenim utakmicama Serie A (647) i njen sedmerostruki osvajač, naslove je nizao i na Svjetskom prvenstvu klubova, Ligi prvaka (5)…, dok je s reprezentacijom bio srebrni i brončani na svjetskim i srebrni na europskom prvenstvu.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr