SJAJNA REKLAMA Umaski turnir na programu najutjecajnijeg teniskog kanala

Najutjecajniji medij specijaliziran za tenis, americki Tennis Channel, emitirao je ovih dana posebnu emisiju posvecenu Istri i najstarijem hrvatskom ATP turniru “Croatia Open Umag”, a emisija je snimljena prosloga ljeta, tijekom jubilarnog 25. izdanja umaskog turnira, izvijestila je izvrsna direktorica turnira Arlen Brozic.

Ustvrdivsi kako je Umag prosle godine za vrijeme ATP turnira ugostio 130 inozemnih novinara ona je gostovanje Tennis Channela ocijenila iznimno vaznim a emitiranje reportaze o Istri u sklopu emisije “Tour Guide”, koja obuhvaca puno vise od tenisa, velikim uspjehom.

“Ova emisija donijela nam je jos jednu snaznu potvrdu medunarodne prepoznatljivosti Umaga kao teniskog sredista i Istre kao turisticke destinacije. Umaski turnir je danas primjer uspjesne manifestacije i snazne poluge za medunarodnu promociju Umaga i hrvatskog turizma”, ustvrdila je direktorica turisticke zajednice Umaga Sanda Bravar.

Tennis Channel jedini je cjelodnevni specijalizirani kablovski i satelitski TV kanal posvecen iskljucivo tenisu, povezanim sportovima i aktivnostima.

Dostupan je u vise od 50 milijuna americkih kucanstava, te globalno putem sluzbenih stranica. Posebna emisija o Istri i umaskom turniru emitirana je kao prva emisija u drugoj sezoni Tour Guide serije.

Povratak na Net.hr