SJAJAN POČETAK GODINE ZA HRVATSKI TENIS: / Donni Vekić renking karijere, Doktor Ivo napradovao 31 mjesto

Image
Foto: AFP

Odličan početak godine za najbolju hrvatsku tenisačicu

7.1.2019.
10:04
AFP
VOYO logo

Najbolje rangirana hrvatska tenisačica na najnovijoj WTA ljestvici je Donna Vekić koja je u odnosu na prošli tjedan napredovala pet mjesta i sada se nalazi na 29. poziciji što joj je ranking karijere.

Napredak je upisala i Petra Martić, ona se popela dva mjesta i sada je 31. tenisačica svijeta. Tereza Mrdeža je pala osam mjesta, sa 211. na 218. poziciju, a Jana Fett dva, sa 218. na 220. poziciju. Tena Lukas je ostala na prošlotjednoj 269. poziciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među vodećima nema promjena. Prva je Rumunjka Simona Halep. druga je Njemica Angelique Kerber, a treća je Dankinja Caroline Wozniacki.

Doktor Ivo napreduje

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić ostao je na sedmom mjestu najnovije ATP ljestvice koja je objavljena u ponedjeljak, kao i Borna Ćorić koji je i ovaj tjedan 12. tenisač svijeta, dok je Ivo Karlović skočio čak 31 mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karlović je zahvaljujući sjajnom rezultatu na turniru u Puneu gdje ga je u finalu porazio Južnoafrikanac Kevin Anderson, skočio sa 100. na 69. mjesto ATP ljestvice. Viktor Galović je pao pet mjesta i sada se nalazi na 228. poziciji, a Nino Serdarušić je napredovao četiri mjesta, sa 264. na 260. poziciju.

Na vrhu nema promjena. Prvi je srpski tenisač Novak Đoković, drugi je Španjolac Rafael Nadal, a treći Švicarac Roger Federer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo