SENZACIJA NA US OPENU: / Velikog Federera izbacio s turnira 55. igrač svijeta

Image
Foto: AFP

Federer ispao s US Opena

4.9.2018.
8:37
AFP
VOYO logo

Veliki švicarski tenisač Roger Federer, peterostruki pobjednik njujorškog Grand Slama, ispao je u osmini finala od nenositelja Johna Millmana. Australac i 55. tenisač svijeta, slavnog Švicarca pobijedio je s 3-6, 7-5, 7-6(7), 7-6(3) u utorak ujutro po hrvatskom vremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ČILIĆ PO PETI PUT U ČETVRTFINALU: Fantastični Marin srušio neugodnog Belgijanac; za polufinale protiv starog poznanika iz velikog finala

Najveći tenisač svih vremena dominirao je u prvom setu, ali zatim je Millman preokrenuo u drugom, te u preostala dva seta pokazao bolje živce od Švicarca u oba tie-breaka, te nakon tri sata i 34 minute borbe došao do najveće pobjede u svojoj karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

John Millman tako je postao prvi australski tenisač koji je pobijedio Rogera Federera na jednom Grand Slamu tamo još od Patricka Raftera 1999. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Senzacionalni pobjednik priznao je nakon meča da se u prvom setu smrznuo kada je postao svjestan s kim igra meč, ali da se nakon toga uspio vratiti zahvaljujući svom fajterskom duhu koji posjeduje...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Osjećao sam se kao jelen kada ga nasred ceste obasjaju farovi auta'

"Iskreno, osjećao sam se kao jelen kada ga nasred ceste obasjaju farovi auta. Ali, onda sam uvidio svoju šansu u borbenosti, jedino tako sam mogao kontrolirati meč. Znam da u tom pogledu nikada neću zakazati." izjavio je neočekivani junak US Opena, prenosi britanski tabloid Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još uvijek ne vjerujem koga sam pobijedio. Beskrajno respektiram Rogera i sve što je napravio u ovom sportu. On je moj teniski heroj. Danas nije odigrao najbolje što zna, ali neću se buniti zbog toga. Skupljao bi loptice na njegovom meču, a kamoli igrao protiv njega"

Federer imao 77 neforsiranih grešaka i 10 dvostrukih grešaka na servisu

Istina, Federer, koji u prva tri meča nije izgubio set, imao je 77 neforsiranih grešaka, 10 dvostrukih grešaka na servisu i samo 49 posto pogođenih prvih servisa, javlja US Today...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Veliki sam obožavatelj Johna. Možda u teniskom svijetu nije toliko poznat, ali on je uporan momak i spada u red onih koji imaju poštovanja i od nas vrhunskih igrača", izjavio je Roger Federer nakon meča, prenosi britanski tabloid Express.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priča dana u Flushing Meadowsu tako jepostao John Millman, kojeg sada u četvrtfinalu čeka još jedan velikan, Novak Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo