SEKSIPILNA SRPKINJA ŠOKIRALA NAVIJAČE: / Ana Ivanović iznenada objavila završetak karijere!

Image
Foto: Instagram/Ana Ivanović

Nekadašnja prva tenisačica svijeta Ana Ivanović šokirala je svijet sporta, objavivši u srijedu kako je odlučila okončati karijeru u dobi od samo 29 godina.

28.12.2016.
20:21
Instagram/Ana Ivanović
VOYO logo

Ivanović je priznala kako više nije u stanju natjecati se na najvišoj razini te kako smatra da je u toj situaciji najbolje povući se. Srpska tenisačica u prošloj je sezoni odigrala samo 31 meč i ostvarila 15 pobjeda, a drugi dio godine je zbog ozljede u potpunosti propustila.

Image
UGLAĐENA, FINA I LIJEPA: /

Ana Ivanović oduševila božićnom fotografijom bez šminke

Image
UGLAĐENA, FINA I LIJEPA: /

Ana Ivanović oduševila božićnom fotografijom bez šminke

'Živim svoje snove'

Najveći uspjeh u karijeri postigla je 2008. godine kada je osvojila Roland Garros te istovremeno postala prva igračica svijeta. Ukupno je u karijeri osvojila 15 WTA naslova i zaradila 15.510.787 dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odlučila sam se povući iz profesionalnog tenisa. Teška odluka, ali ima dosta razloga za slavlje. Igram tenis od pete godine, kada sam videla Moniku Seleš na televiziji. Bila sam prva na svijetu 2008., osvojila sam 15 WTA naslova, igrala tri Grand Slam finala, Fed kupova, kao i mnogo nezaboravnih mečeva. Mogu reći da je to odlično za djevojku iz Srbije, ali budući da više nisam u mogućnosti natjecati se na najvišoj razini, moram se povući", poručila je Ivanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što dalje? Postat ću ambasador sporta i zdravog života i istraživat ću prilike u biznisu, modnoj industriji, između ostalog. Također, imat ću više vremena za svoje filantropske aktivnosti, uključujući i rad za UNICEF. Osim toga, tko zna? Sve što mogu reći je da živim svoje snove i zaista se nadam da ću pomoći drugima da rade to isto. Zato, nemojte biti tužni. Budite optimistični uz mene. Šaljem ljubav i veliku zahvalnost svima koji su mi pomogli da živim najljepši život. Volim vas sve i hvala", dodala je supruga njemačkog nogometaša Bastiana Schweinsteigera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo