SEKSI SENZACIJA IZ VRBOVCA U 2. KOLU KVALIFIKACIJA ZA ROLAND GARROS: / Ona je pravo osvježenje

Image
Foto: Instagram: Jana Fett

Prvo kolo kvalifikacija za Roland Garros u utorak je prošla 20-godišnja Jana Fett koja je svladala Mađaricu Fanny Stollar sa 7-6 (5), 6-3.

23.5.2017.
20:37
Instagram: Jana Fett
VOYO logo

Fett će u 2. kolu igrati protiv treće nositeljice kvalifikacija, Brazilke Beatriz Haddad Maie. Tenisačica iz Vrbovca pravo je osvježenje u hrvatskom ženskom tenisu. A ima i priču. Naime, 2014. godine bila je finalistica juniorskog Australian Opena, no kad je karijera trebala krenuti uzlaznim putem, ozlijedila je ručni zglob.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

20-GODIŠNJA SENZACIJA S TENISKIH TERENA: Imamo jednu od najljepših tenisačica svijeta

Izbacila Francescu Schiavone

Vratila se i igra sve bolje. Nedavno je na turniru u Hobartu izbacila Francescu Schiavone, bivšu osvajačicu Roland Garrosa i sve oduševila.

Image
Foto: Instagram/ Jana Fett
Image
Foto: Instagram/ Jana Fett

Hrvatska tenisačica Petra Martić također se plasirala u 2. kolo kvalifikacija za nastup u Roland Garrosu nakon što je u dvoboju 1. kola pobijedila Amerikanku Irinu Falconi 6-1, 6-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Martić je sjajno ušla u meč protiv 27-godišnje Amerikanke. Uz dva oduzeta servisa povela je 5-0, a potom mirno privela set kraju izgubivši samo jedan gem. Na otvaranju drugog seta Martić je povela 2-0, no Amerikanka se vratila izjednačivši na 3-3. Međutim, 26-godišnja hrvatska tenisačica je osvojila iduća tri gema za 6-3 i 2-0 u setovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošao i Pecotić

Bio je to njihov drugi međusobni susret, a prvi put su igrale prije dvije godine u australskom Burnieu, a pobijedila je Amerikanka. U 2. kolu kvalifikacija Martić će igrati protiv njemačke tenisačice Tamare Korpatsch koja je u 1. kolu dobila Amerikanku Alexu Glatch 6-1, 6-1. Bit će to njihov prvi međusobni susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U muškim kvalifikacijama Matija Pecotić je u ponedjeljak u 1. kolu sa 5-7, 7-5, 6-3 nadigrao domaćeg predstavnika Gregoirea Barrerea, a u 2. kolu čeka ga četvrti nositelj kvalifikacija, Japanac Taro Daniel. Kristijan Mesaroš nije se uspio plasirati u 2. kolo kvalifikacija, njega je u 1. kolu svladao Kolumbijac Alejandro Gonzalez sa 7-6 (4), 4-6, 7-6 (4).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo