ŠARAPOVA OLAKŠALA DUŠU PRED KAMEROM: / 'Bilo je dana kad nisam imala pojma gdje sam'

Image
Foto: AFP, ROBYN BECK

Jedna od najomiljenijih tenisačica na Touru ponovno će zaigrati u Melbourneu

13.1.2019.
10:06
AFP, ROBYN BECK
VOYO logo

Marija Šarapova svakako je jedna od najznimjivijih priča ovogodišnjeg Australian Opena. Ona će u Melbourneu igrati svoj 55. Grand Slam u karijeri, a protivnica će joj u prvom kolu biti 22-godišnja Britanka Harriet Dart.

Posljednji Grand Slam osvojila prije gotovo pet godina u Parizu, ali Ruskinja je i u 32. godini opet tu, opasna kao uvijek. Doduše, to se ne bi reklo kada se pogleda njen renking prema kojem je tek 30. tenisačica svijeta, ali svi jako dobro znamo koliko može.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otvorila dušu

Osvajačica Australian Opena iz 2008. godine dala je kratak intervju za YouTube kanal turnira, u kojem se osvrnula na karijeru.

"Igrala sam ovdje još od juniorskih dana. Kad sam prvi put primila pehar za drugo mjesto, nadala sam se da ću jednom osvojiti i seniorski turnir. Igrala sam tu puno velikih mečeva. Neke sam izgubila, ali sam iz svih njih puno naučila", rekla je Ruskinja pa dodala:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dok sam bila mlađa, moj tenis se svodio na hotele i treniranje. Iskreno, bilo je trenutaka kad uopće nisam razlikovala jedan grad od drugog, nisam znala gdje sam. Sad sam starija i iskusnija i puno više uživam jer imam svoje rutine na koje sam navikla. Puno više vremena provodim u samom gradu u kojem igram, upoznajem kulturu i divim se arhitekturi ili nečemu trećem. Na taj način se isključim od samog natjecanja i ludnice koju nosi dva tjedna velikog turnira", dodala je Marija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo