ŠARAPOVA BOLJA OD VEKIĆ: / Hrabra Osječanka pala protiv dvostruke pobjednice

Image
Foto: AFP

Bio je to prvi međusobni dvoboj Vekić i Šarapove

31.5.2018.
16:53
AFP
VOYO logo

Hrvatska tenisačica Donna Vekić poražena je od 2. kolu Roland Garrosa od slavne Ruskinje, dvostruke pobjednice Roland Garrosa (2012., 2014.) Marije Šarapove s 5-7, 4-6 nakon dva sata igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mlada Osječanka pružila je dobar otpor 28. nositeljici, ali je praktički cijeli meč bila u zaostatku. Šarapova je u presudnim trenucima meča bolje reagirala i na iskustvo dobila vrlo izjednačeni meč protiv 50. igračice svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HRVATSKI PREDSTAVNICI SAZNALI PROTIVNIKE: Čilić na poljskog kvalifikanta, Vekić očekuje poslasticu s dvostrukom pobjednicom

Vekić je u prvom setu uspjela spasiti zaostatak 3-5, ali ju je seta koštao izgubljeni servis u 12. igri. Ruskinja je drugi set započela "breakom" za 2-0, Donna odmah vraća svoj izgubljeni servis, ali u narednom gemu ga opet gubi, pa je Šarapova kod 5-3 servirala za meč. Donna se uspjela izvući, no na svoj servis je potom imala ogromnih problema - Osječanka je uspjela spasiti čak pet meč-lopti, ali šestu nije uspjela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vekić je na svoj servis imala tri asa, ali i osam dvostrukih pogrešaka, imala je šest winnera manje od Šarapove, ali i sedam neprisiljenih pogrešaka manje, pa su zaista nijanse odlučivale o pobjednici.

Bio je to prvi međusobni dvoboj Vekić i Šarapove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo