RAZOČARANI ČILIĆ: / 'Uvijek sam uz Hrvatsku i sve dajem za nju, ali...'

Image
28.11.2016.
21:51
VOYO logo

Čiliću je Del Potro još uvijek u glavi. Ne samo on. Poraz od Hrvatske još uvijek je u mislima naših tenisača. Imala je Hrvatska veliku, povijesnu šansu da po prvi puta pred svojim navijačima, druga puta u povijesti, uzmu trofej Davis Cupa.

NAKON ŠOKANTNOG PORAZA OD ARGENTINE: Međugorac se emotivnom porukom obratio čitavoj naciji: ‘Nije lako..’

No, Argentinci su se vratili iz ponora, preokrenuli 2-1 u međusobnim omjerima i u nedjelju, posljednjeg dana Davis Cup finala na krilima čudesnog Juana Martina Del Potra koji je protiv Čilića u četvrtom meču finala gubio 2-0 u setovima i 0-1 u trećem setu (izgubio servis), uspio je samo svojom teniskom magijom okrenuti i slaviti s 3-2. U posljednjem, odlučujućem dvoboju, Ivo Karlović "šaptom je pao" protiv Federica Delbonisa 3-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Teško smo prihvatili ovaj poraz'

"Teško je još uvijek. Teško smo prihvatili ovaj poraz. Nije lako prihvatiti kad izgubiš finale. Ali takav je sport. Hvala svima koji su bili uz nas, hvala svima na podrški", kazao je u razgovoru za HTV-ovu emisiju "Stadion" Marin Čilić i dodao kako misli da je bio bolji od Del Potra u prva tri seta. Ali kako je na kraju, ipak, izgubio.

Image
Image

"Uvijek žalimo za prilikama. Ali, napravili smo stvarno puno. Po drugi puta u povijesti igrali smo finale Davis Cupa. Ovo je ogroman uspjeh".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska bila na korak do trijumfa

Uspjeh je, ali žalimo za propuštenom prilikom. Pogotovo jer je Hrvatska bila na korak do trijumfa. Arena Zagreb već je slavila, spremala se pjesma "Don't Cry For Me Argentina". A a kraju su Hrvati bili ti koji su plakali...

Image
Image

"Nema se tu što dadti. Argentina je pokazala moć, timski igru i zasluženo su osvojili trofej".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A del Potro je pokazao strašnu kvalitetu. Nakon svega što mu se izdogađalo, nakon ozljede, Argentinac se vratio, kao 38 igrač ATP ljestvice nastupio u finalu u Zagrebu i protiv Čilića se vratio iz mrtvih na rijetko viđen način. Kad se malo to sve pogleda, on je stvarno zaslužio ovaj trofej.

'Svaka čast Argentincima, dali su sve od sebe'

"Dobro i mi imamo svoju pravdu. Naš meč je bio sportski i fer. Svaka čast Argentincima, dali su sve od sebe", kazao je Čilić i osvrnuo se na jučerašnju izjavu s kojom je najavio moguću pauzu od reprezentacije u sljedećoj Davis Cup godini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam još ništa odlučio. Ova godina je bila naporna, stoga ću dobro razmisliti što i kako dalje. Imamo dosta vremena do prvog dvoboja davis Cupa u sljedećoj godini protiv Španjolske u veljači. Ja sam uvijek uz reprezentaciju i dajem sve od sebe za nju", završio je Čilić.

fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo