RASPLET KAKVOM SE MURRAY NADA: / Srbin Đoković izgubit će svjetski broj 1 ako...

Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN
31.10.2016.
18:43
AFP, GERARD JULIEN
VOYO logo

Rasplet će se dogoditi na pariškom Mastersu, a Đoković, koji je u posljednjih pet godina četiri put završavao kao svjetska 'jedinica', bit će na istom mjestu stigne li do finala Pariza. Preuzet će to mjesto od njega Murray, javlja BBC, stigne li on do naslova ili barem finala u slučaju da se srpski tenisač od turnira oprosti prije poluzavršnice.

Đoković je ove sezone osvojio sedam naslova među kojima se ističu šesti na Australian Openu i prvi s pariške zemlje Roland Garrosa. Tu su i četiri naslova s turnria Masters 1000 kategorije (Kanada, Madrid, Miami, Indian Wells), kao i onaj u Dohi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jednako je uspješan bio i Murray, pobjednik 52 od svojih 56 posljednjih mečeva. Uz naslov olimpijskog pobjednika slavio je u Wimbledonu, Mastersima u Rimu i Šangaju, a do kraja otišao i u Queens Clubu, Pekingu i Beču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pogledate li njegovu godinu, a posebice njen drugi dio, jasno je da Murray zaslužuje biti svjetski broj jedan na kraju godine. No, ne ovisi to samo o njemu", kazao je Đoković koji protiv Murraya vodi 24-10 u međusobnim ogledima.

Ove su se godine susreli četiri puta na ATP turnirima, a sva četiri meča bila su za naslov. Tri su otišla na Đokovićevu stranu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo