PUKLA BRUKA: / Od koga je to izgubila Donna Vekić?!

Hrvatski tenisači Mate Delić i Ana Konjuh izborili su nastup u posljednjem, 2.

24.3.2015.
10:47
VOYO logo

Delić je u susretu 1. kola kvalidikacija svladao Talijana Lucu Vannija sa 7-6 (5), 7-6 (3), a posljednja prepreka prema glavnom turniru bit će mu igrač iz Bosne i Hercegovine Damir Džumhur.

Konjuh je u 1. kolu kvalifikacija nadigrala Amerikanku Sachiju Vickery sa 3-6, 6-3, 6-2, te će se za ulazak u glavni ždrijeb boriti s Poljakinjom Urszulom Radwanskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vekić je izgubila na startu kvalifikacija, bolja od nje je sa 6-1, 6-2 bila Amerikanka Ingrid Neel. Nevjerojatno je da Donna jedva sakuplja poene protiv 16-godišnje Amerikanke, koja je 765. igačica svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Donna (85. na ljestvici) više niti ne zna za pobjede WTA touru, od rujna je upisala samo dvije, protiv Jovane Jakšić u Sydneyju, te nedavno protiv Louise Chirico, koja je s pozivnicom zaigrala u Indian Wellsu.

Kako stvari stoje, ovog tjedna će ispasti iz TOP 100, a kako kroz par tjedana će 'izgubiti' bodove osvojene naslovom u Kuala Lumpuru u travnju 2014. godine, doći će do još većeg pada. Donnu kroz par tjedana možemo očekivati oko 200-og mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U glavnom ždrijebu turnira imat ćemo po dvoje tenisača i tenisačica. Ivo Karlović je kao 20. nositelj slobodan u 1. kolu, dok će Borna Ćorić igrati protiv Austrijanca Andreasa Haider-Maurera. Kod tenisačica, u 1. kolu će Mirjana Lučić-Baroni igrati protiv Amerikanke Alison Riske, a Ajla Tomljanović protiv Japanke Kurumi Nare.

Zanimljivo, Ćorić i Lučić-Baroni su za suparnike u 1. kolu Miamija dobili istog igrača, odnosno igračicu protiv kojih su igrali i u 1. kolu prošlog turnira u Indian Wellsu. Ćorić je prije manje od dva tjedna svladao Haider-Maurera sa 6-4, 6-4, dok je Lučić-Baroni izgubila od Riske sa 2-6, 3-6.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo