Loš dan u Zagrebu: Karlović ispao već u 2. kolu!

Karlović je bio prvi nositelj turnira, a ni 26 as-servisa nije ga spasilo poraza, drugog u tri međusobna sraza s Baghdatisom. Cipranin u četvrtfinalu ide na Mihaila Južnog.

4.2.2015.
21:20
VOYO logo

Hrvatski tenisač Ivo Karlović poražen je u 2. kolu ATP turnira u Zagrebu od Cipranina Marcosa Baghdatisa s 6-3, 6-7 (5), 6-7 (7) nakon dva sata igre.

Karlović je bio prvi nositelj turnira, a ni 26 as-servisa nije ga spasilo poraza, drugog u tri međusobna sraza s Baghdatisom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cipranin u četvrtfinalu ide na Rusa Mihaila Južnog.

Ivanu Dodigu trebale su samo 52 minute za pobjedu 6-2, 6-3 nad Matom Delićem u 1. kolu 10. izdanja PBZ Zagreb Indoorsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je najavio da će imati težak posao protiv Mate Delića, Ivan Dodig se nije morao pretjerano namučiti za pobjedu nad 21-godišnjim Kaštelaninom.

"Rekao sam da će biti teško ako se Mate ustane na dobru nogu. Na moju sreću nije se ustao na tu dobru nogu. Odigrao sam kako sam taktički i poželio. Pokušao sam usporiti igru, jer znam da Mate više voli kad se igra u tempu. Generalno mislim da Mate može pružiti puno bolju igru i da on to danas nije pokazao", rekao je Ivan Dodig, a njegove je riječi potvrdio i Mate Delić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Loše sam ušao u meč, nisam osjećao loptu. Ivan mi nije dao da uđem u ritam. Užasno loše sam odigrao ovaj meč. Odavno nisam odigrao ovako loše", iskren je bio Delić.

Dodiga u 2. kolu čeka Španjolac Marcel Granollers koji se u Zagreb vratio nakon 2011. godine i u 1. kolu u dva seta (6-2, 7-6) bio bolji od zagrebačkog finaliste iz 2013. Austrijanca Juergena Melzera. Upravo te 2011. Dodig je pobijedio Granollersa na putu do svog jedinog pojedinačnog ATP naslova u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čeka me fizički puno zahtjevniji meč protiv suparnika koji igra slično kao i ja. I on je jako dobar u paru, zna sve i nema nekih slabosti i koji je zadnjih pet, šest godina uvijek u Top 50. Nadam se da ću uz pomoć publike na domaćem terenu ponoviti pobjedu iz 2011. I ja i on smo puno bolji igrači nego što smo bili tada, tako da će biti zanimljiv meč", zaključio je Dodig koji će protiv Granollersa igrati u četvrtak od 17 sati.

PBZ Zagreb Indoors, pojedinačno - 1. kolo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

IVAN DODIG (HRV) - MATE DELIĆ (HRV) 6-2, 6-3

Marcel Granollers (Špa/8) - Juergen Melzer (Aut) 6-2, 7-6 (3)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

James Ward (VB) - ANTONIO VEIĆ (HRV) 6-2, 6-4

Igor Sijsling (Niz) - Frank Dancevic (Kan) 6-4, 7-5

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. kolo:

Mihail Južnij (Rus/6) - Sergij Stahovskij (Ukr) 6-2, 6-1

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo