Petra Martic ostvarila prvu pobjedu na WTA turniru ove godine

Hrvatska tenisacica Petra Martic ostvarila je svoju prvu pobjedu u glavnom turniru na WTA Touru ove godine svladavsi u 1.

16.9.2014.
15:20
VOYO logo

Martic je u prvih osam mjeseci ove godine ostvarivala katastrofalne rezultate zbog kojih je WTA ljestvici pala na 226. poziciju (najbolji plasman ostvarila je u lipnju 2012. kada je nakon nastupa u 4. kolu Roland Garrosa bila 42.), ali u rujnu je pocela pokazivati znakove oporavka, te joj je pobjeda protiv 84. igracice svijeta Cirstee najveci uspjeh u godini.

Bio je ovo treci medusobni susret Martic i Cirstee i druga pobjeda 23-godisnje Splicanke koja ce u 2. kolu igrati protiv pobjednice susreta izmedu prve nositeljice Australke Samanthe Stosur i Kineskinje Yafan Wang.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska tenisacica Petra Martic u 2. ce kolu WTA turnira u kineskom Guangzhouu igrati protiv domace igracice, Yafan Wang koja je na najbolji nacin iskoristila pozivnicu zsvladavsi u 1. kolu prvu nositeljicu Australku Samanthu Stosur sa 2:6, 6:2, 6:2.

Ranije je Martic ostvarila svoju prvu pobjedu u glavnom turniru na WTA Touru ove godine svladavsi Rumunjku Soranu Cirsteu sa 7:6 (3), 6:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska tenisacica Donna Vekic okoncala je svoj nastup na WTA turniru u Seulu vec u 1. kolu, bolja od nje bila je Ruskinja Marija Kirilenko sa 3-6, 6-2, 6-4 nakon dva sata i 10 minuta igre.

Vekic je u susretu protiv iskusne Ruskinje ponovno imala velikih problema sa servisom, ubacila je tek 46 posto prvih servisa u igru, a postotak uspjesnosti u igri na drugom servisu bio joj je 38 posto. Usto je napravila cak 12 dvostrukih servis pogresaka sto ju je odvelo u novi poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo