PRVA ĐOKOVIĆEVA REAKCIJA NAKON POZITIVNOG TESTA NA KORONU: / 'Sve smo ovo napravili samo s jednim ciljem'

Image
Foto: Marko Dimic/PIXSELL

Rezultati su pokazali da je najbolji tenisač svijeta pozitivan na SARS-CoV-2

23.6.2020.
14:19
Marko Dimic/PIXSELL
VOYO logo

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković zaražen je koronavirusom, objavili su danas beogradski mediji. Đoković je poslije otkazivanja finala turnira u Zadru zbog činjenice da je Grigor Dimitrov zaražen novim koronavirusom, stigao u Beograd gdje je odmah testiran.

Rezultati su pokazali da je najbolji tenisač svijeta pozitivan na SARS-CoV-2. Đoković je testiran u glavnom gradu Srbije sa članovima svoje obitelji, a prema navodima medija, na koronu je pozitivna i njegova supruga Jelena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Alexander Zverev of Germany, Grigor Dimitrov of Bulgaria and Novak Djokovic of Serbia watch the final match between Dominic Thiem of Austria and Filip Krajinovic of Serbia Summer Adria Tennis Tour, Novak Tennis Center, Belgrade, Serbia - 14 Jun 2020,Image: 531605514, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Đokovićeva poruka

Srpski je tenisač nakon svega priopćenjem objasnio što se dogodilo i na neki se način ispričao.

"Odmah po dolasku u Beograd otišli smo na testiranje. Moj i Jelenin rezultat je pozitivan. Djeca su negativna. Sve što smo uradili u proteklih mjesec dana radili smo čistog srca i iskrenih namjera. Naš turnir je bio humanitarnog karaktera s idejom da pomognemo tenisačima iz regije, da im omogućimo uvjete da igraju, ostvare prihode, i na taj način lakše prebrode ovaj težak period. U isto vrijeme, željeli smo poslati poruke solidarnosti i poštovanja, fair-playa. Cilj je bio i da pomognemo dobrotvornim fondacijama i onima kojima je pomoć najpotrebnija, i drago mi je što se veliki broj ljudi pridružio toj inicijativi. Organizirali smo turnir u trenutku u kojem je virus oslabio vjerujući da su se stekli uvjeti za njegovo održavanje. Izuzetno mi je žao zbog svakog pojedinačnog slučaja zaraze. Pratim izjave liječnika i nadam se da se broj zaraženih neće povećavati. Nadam se da se neće komlicirati bilo čija zdravstvena situacija i da će svi biti dobro. Ja ću ostati u samoizolaciji idućih 14 dana, i ponoviti test za pet dana", navodi se u priopćenju Novaka Đokovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo