Proslavljeni hrvatski trener upozorio Srbe!

Proslavljeni teniski trener Nikola Pilić upozorio je kako su jako male šanse da dvije najbolje srpske igračice, Jelena Janković i Ana Ivanović, opet budu na samom vrhu bijelog sporta.

9.3.2012.
10:43
VOYO logo

"Teško je očekivati da mogu ponovno doći do svjetskog broja jedan, pa čak i da se nađu u top 5. S druge strane, ne bih zatvarao vrata opciji da se jedna od njih, ili obje, nađu među prvih deset. Sigurno je da nisu zaboravile igrati tenis, ostaje samo pitanje koliko je motiva", rekao je Pilić za srpski Alo.

Anin problem je taj što ima previše aktivnosti izvan terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bojim se da ima isti problem kao Marija Šarapova, ali Ruskinja je mnogo jača igračica od nje. Kada svi pričaju da si najljepša na svijetu, to udari u glavu. Treba uzeti u obzir i činjenicu da kada zarađujete više od sponzora nego od turnira, morate ispoštovati sve te obveze. Onda ne čudi što se više izvan terena, nego na njemu", rekao je trener koji je Hrvatskoj 2005. godine osvojio Davis kup.

Priča Jelene Janković je malo drugačija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ona nema tu glad za pobjedama kao prije pet godina. Ona je ipak ostvarila svoje snove, bila prva na svijetu, jedino što još nije osvojila Grand slam, tako da možda ima problem i sa motivacijom."

Rješenje ipak postoji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ana je veoma emotivna osoba i nekoliko velikih pobjeda moglo bi ju vratiti na pravi put. Jelena je veliki borac i ona će, kao i Ana, morati uložiti puno truda, ukoliko želi opet u top 10", zaključio je Pilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo