KARLOVIĆ HRABRO PAO U MARATONSKOM MEČU: / 'Profesor' Ivo nije se uspio plasirati u 3. kolo

Image
Foto: AFP

Možda je ključan po ishod dvoboja bio 'tie-breeak' trećeg seta

4.7.2018.
19:45
AFP
VOYO logo

Hrvatski teniski veteran, 39-godišnji Ivo Karlović nije se uspio plasirati u 3. kolo Wimbledona, njega je u 2. kolu nakon gotovo četiri sata igre svladao Nijemac Jan-Lennard Struff sa 6-7 (5), 3-6, 7-6 (4), 7-6 (4), 13-11.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karloviću protiv Struffa nije pomogao ni 61 as, niti vodstvo od 2-0 u setovima kao niti meč-lopta kod prednosti 6-5 u četvrtom setu.

KARLOVIĆ POPRAVIO POLOVIČAN DOJAM HRVATA NA WIMBLEDONU: Div sa Šalate sa 36 asa prošao u drugo kolo

U dvoboju u kojem su dominirali servisi oba igrača ostvarila su po jedan "break" u čitavom meču, Karlović je Struffu oduzeo servis krajem drugog seta, dok je Nijemac jedini "break" ostvario u posljednjoj igri dvoboja, u 35. Karlovićevom servis-gemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naš je igrač bio suočen s ukupno šest "break-lopti", od kojih je pet bilo u prvom setu koje je sve spasio, a jedna u 24. igri petog seta. S druge strane, nakon neiskorištene jedne "break-lopte" u prvom setu, Karlović je oduzeo servis Struffu za vodstvo 5-3 u drugom setu, a imao je i jednu "break-loptu" kada je Nijemac servirao za ostanak u meču krajem četvrtog seta. No, tada je Struff odlično odservirao i nije Karloviću ostavio nikakvu šansu da osvoji poen i okonča meč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda je ključan po ishod dvoboja bio "tie-breeak" trećeg seta u kojemu je Karlović vodio sa 4-2 i imao servis, a tada mu je dosuđen prijestup kod servisa. To ga je poprilično iživciralo pa je izgubio pet poena u nizu, od toga tri na svom početnom udarcu pa je Struff dobio taj "tie-break" sa 7-4. U odlučujućoj igri četvrtog seta dogodio se samo jedan "mini-break", a njega je napravio Struff kod rezultata 4-4 odlično lobavši Karlovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo