POZNATI SU SVI POLUFINALISTI AUSTRALIAN OPENA: / Đoković bez puno muke stigao do novog ispita

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

'Sjetimo se samo da je pobijedio neka velika imena, pobijedio je Nadala'

23.1.2019.
11:55
AFP
VOYO logo

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković pridružio se Francuzu Lucasu Pouilleu (ATP-31.) u polufinalu Australian Opena nakon što mu je meč predao Japanac Kei Nishikori zbog bolova u desnom kuku u drugom setu kod rezultata 6-1, 4-1 poslije manje od sat vremena igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đoković će se za mjesto u finalu preko kojeg će pokušati doći do svog sedmog naslova u Melbournu i petnaestog Grand Slam naslova boriti protiv Lucasa Pouillea koji je eliminirao Miloša Raonića sa 7-6(4), 6-3, 6-7(7), 6-4.

Đoković zna da će biti teško

"Bit će to velika borba, iako Pouille igra prvo polufinale. Sjetimo se samo da je pobijedio neka velika imena, pobijedio je Nadala. Ima već dovoljno samopouzdanja i neće biti lako", rekao je Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pouilleov turnir iz snova

Za 24-godišnjeg Francuza je ovo prvo polufinale nekog Grand Slam turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stvarno sam jako zadovoljan. Jako sam dobro uzvraćao lopte i držao sam svoj servis cijeli meč. Htio sam što više lopti vratiti unutar terena, biti čvrst na svom servisu i iskoristiti svaki trenutak i to sam i napravio. Ne znam što više reći, nisam ovdje prije dobio ni jedan meč", kazao je Pouille nakon pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom polufinalu igraju drugi tenisač svijet Španjolac Rafael Nadal i grčka senzacija Stefanos Tsitsipas koji je u osmini finala eliminirao Rogera Federera.

Australian Open, tenisači, četvrtfinale:

Lucas Pouille (Fra/28) - Miloš Raonić (Kan/16) 7-6 (4), 6-3, 6-7 (2), 6-4; Novak Đoković (Srb/1) - Kei Nishikori (Jap/8) 6-1, 4-1, predaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo