POTRESNO SVJEDOČANSTVO ĐOKOVIĆA: / 'To me je baš jako pogodilo, bilo je teško za gledati'

Image
Foto: AFP, JEWEL SAMAD
Image
Foto: AFP, JEWEL SAMAD

U Londonu na završnom Mastersu najboljih tenisača svijeta vladaju neviđene mjere mjere osiguranja zbog straha od terorističkih napada. Barem kada je o teniskom turniru riječ.

18.11.2015.
11:12
AFP, JEWEL SAMAD
VOYO logo

Organizatori Mastersa u Londonu obavijestili su javnost kako su drastično pojačali sigurnosne mjere na završnom turniru u 2015. godini i da je više stotina policajaca u uniformama i civilu sinoć bilo angažirano za sinoćnji meč između i . Tako osmorica najboljih tenisača svijeta i posjetitelji mečeva svjedoče velikim sigurnosnim mjerama, do kojih je došlo zbog straha od terorističkih napada nakon masakra u Parizu prošlog petka.

Image
SUDAR DIVOVA: /

Federer prekinuo dva velika Đokovićeva niza

Britanski mediji prenose kako nijedan teniski turnir nikad nije osiguravao veći broj policajaca. Razlog je jasan, nitko ne želi da se ponove nemile scene koje smo vidjeli u Parizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nole komentirao situaciju

Đoković se osvrnuo na teroristički napad u Parizu na protokolarnoj konferenciji za medije. Nole je bio upitan od predstavnika sedme sile na prokomentira situaciju na Bliskom istoku, u Siriji i sa izbjeglicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Užasne su posljedice tog rata u Siriji. Mislim da je od 12 milujuna stanovnika čak trećina napustila tu zemlju. Mnogi su prošli kroz Srbiju kako bi došli do svog cilja, a to su zemlje zapadne Europe, najviše Njemačka i Austrija. Srbija im je na tom putu", rekao je Ðoković i nastavio:

Sjećanja za zaborav

"Osobno sam vidio s kakvim problemima se oni susreću svaki dan. Tada sam bio u beogradskom hotelu, u kojem je bio osiguran prostor za sve te obitelji na nekoliko sati, čisto da se osvježe, pojedu i popiju nešto. Bila je i igraonica za bebe i djecu. To me je baš jako pogodilo. Bilo mi je teško sve to gledati. Iskreno, imao sam baš mnogo humanitarnih aktivnosti u životu, ali ovo...", emotivno se prisjeća Nole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Englezima i ostalim medijima iz Europe i svijeta otkrio je i jedno svoje svjedočanstvo.

"Jedan događaj ostavio je na mene poseban utisak. Gledate djete kako se igra s drugim djetetom, a onda poslije 30 sekundi dolaze njihove majke i kažu: 'Moramo ići'. Onda oni kreću na put od tko zna koliko kilometara, tko zna gdje. To je strašno", zaključio je Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo