DIEGO IS IN THE HOUSE

‘POLUDIO, IZAZVAO KAOS I POKAZAO NARAV’: Čitava regija bruji o Maradoninom dolasku u Zagreb

Dolazak Diega Armanda Maradone u Zagreb na finale Davis Cupa između Hrvatske i Argentine, očekivano je izazvalo zanimanje u čitavoj regiji.

Pa tako regionalni portali s prostora bivše Jugoslavije sa zanimanjem pišu o “Malom zelenom” koji je u svoje igračko vrijeme promijenio nogomet i dao mu poseban pečat, dašak nečeg posebnog, onog što je samo u nogometu on posjedovao. Pa tako srpski tabloid Kurir piše:

‘Argentinac odmah osuo paljbu’

“Maradona stigao u Zagreb: Argentinac odmah osuo paljbu. Odmah po sljetanju na hrvatski aerodrom, skandalozni Argentinac izrazio je nezadovoljstvom brojem novinarskih ekipa koje su poželjele dobrodošlicu slavnom nogometašu”.

GDJE KOD SE POJAVI, SA SOBOM DONESE I KAOS: Pogledajte kako je izgledao Maradonin dolazak u Zagreb

Telegraf izvještava u istom smjeru i ističe Maradonino ponašanje po slijetanju u zračnu luku Zagreb.

‘Svi su gledali u njegovu 30 godina mlađu djevojku’

“Maradona je izazvao kao u Zagrebu, ali svi su gledali u njegovu 30 godina mlađu djevojku. Diego Maradona je izazvao histeriju na aerodromu u Zagrebu, kada se pojavio pred duel Hrvatske i Argentine u finalu Davis Cupa”.

Slovenski mediji također javljaju o Maradoninom prisustvu u njihovom susjedstvu.

“Maradona poludio po dolasku u Zagreb. Velika legenda svjetskog nogometa u prisustvu svoje djevojke Rocio Olive odmah je slijetanju pokazao svoju temperamentnu narav. Argentincu je zasmetala slaba organizacija i stoga nije htio dati izjave novinarima”, piše 24ur.com.

I Rtvslo.si izvještava o Maradoninom zagrebačkom obračunu s predstavnicima medija.

“Dobro sam putovao, ali neću govoriti ništa jer je ovo sve kaos”, izjavio je Argentinac novinarima i kazao kako nije zaslužio da ga se tretira kao idiota”.

SportSport.ba iz Bosne i Hercegovine izvještava:

“Legendarni Argentinac Diego Armando Maradona (56) stigao je sinoć u Zagreb. Maradonin dolazak čuvao se u strogoj tajnosti, a sletio je u Zagreb oko 23 sata. Dočekali su ga mediji i veliki broj fanova, a kako pišu hrvatski mediji povod dolaska je finale Davis Cupa između Hrvatske i Argentine. Jedan od najboljih nogometaš svijeta svih vremena boravio je na turneji u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a u susjednu nam je zemlju došao sa svojom djevojkom Olivom Rociom.

Povratak na Net.hr