Gledajte i uživajte: Evo kako je Karlović izludio Đokovića

Ivo Karlović može se pohvaliti kako ima pozitivan učinak s najboljim tenisačem svijeta Novakom Đokovićem. U tri međusobna dvoboja, Ivo je slavio dvaput.

9.1.2015.
9:51
VOYO logo

'Div sa Šalate' je drugi put u karijeri i pobijedio tenisača koji se nalazi na prvom mjestu ATP liste. Prije sedam godina označio je kraj vladavine Rogera Federera na svjetskom tronu, pobjedivši ga na turniru u Cincinnatiju, a za otvaranje 2015. nije mogao zamisliti bolji scenarij od četvrtfinalne pobjede nad svjetskim brojem 1 Novakom Đokovićem.

U velikoj borbi, nakon tri iscrpljujuća seta došao je do slavlja, a tijekom meča njegove servis 'bombe' su izludile srpsku zvijezdu. U jednom trenutku Đoković je od nemoći bacio svoj reket. Kao i Goran nekad, kad bi 'poludio'...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/wOapjk8GRMM

"Dobro sam se osjećao, iako je bilo vjetrovito. Njemu to nije odgovaralo. Jako sretan zbog ove pobjede. Bio sam opušten. Znao sam da ne smijem ni u čemu pretjerivati. Samo se koncentrirao na svoju igru. Na kraju sam imao i malo sreće", kao da se Karlović ispričavao u izjavi nakon svoje pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/1cm-M26yZCs

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo