Počinje šou: Ivanišević i Čilić u lovu na spektakularan trofej i milijun dolara!

Prava poslastica za teniske zaljubljenike kreće ovog petka.

27.11.2014.
17:28
VOYO logo

Riječ je, dakle, o revijalnom natjecanju koje će se održati na azijskom tlu i u kojem će sudjelovati umirovljene i aktivne teniske zvijezde koje će biti podijeljene u četiri ekipe. Od petka do nedjelje će se igrati u Manili, a potom u prosincu slijede turniri u Singapuru, Indiji i Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Ekipa koja na kraju skupi najveći broj bodova dijelit će milijun dolara.

Sastavi su nazvani po gradovima ili državama u kojima će se igrati, pa tako imamo Micromax Indian Acese, Manila Maverickse, Singapore Slammerse i UAE Royalse. U ovoj su potonjoj ekipi Ivaniševići Čilić, a društvo im prave najbolji svjetski tenisač Novak Đoković, pa još jedan Srbin Nenad Zimonjić, te Malek Jaziri, Caroline Wozniacki i Kristina Mladenovic. Među ostalim zvijezdama koje će igrati na ovom atraktivnom natjecanju izdvojimo Serenu Williams, Mariju Šarapovu, Anu Ivanović, Rogera Federera, Andyja Murrayja, Petea Samprasa, Andrea Agassija, Patricka Raftera, Carlosa Moyu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/VdXeZvl-St8

"Nadam se da ćemo vidjeti sjajan tenis. Svi ćemo ovo shvatiti ozbiljno. Uvjeren sam da će ovaj format živjeti godinama", izjavio je aktualni pobjednik US Opena i prvi hrvatski reket Marin Čilić koji će otvoriti natjecanje protiv Murrayja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mečevi će biti skraćeni, tako da budu što atraktivniji za televizijski prijenos. Igrat će se samo jedan set, a dođe li se do 5:5, odmah slijedi tie-break. Također, u gemovima neće biti prednost, već će onaj tko osvojio prvi poen kod 40:40 osvojiti i gem.

//www.youtube.com/embed/aNHIoFJ7aA0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrat će se pet mečeva: jedan u muškom singlu, jedan u muškom dublu, jedan u ženskom singlu, jedan u ženskom dublu i jedan u mješovitim parovima. Slavi ekipa koja skupi barem tri pobjede. S obzirom na broj igrača po ekipi, jasno je da neće baš svi igrati na svakom turniru, ali to ne bi trebalo ublažiti atraktivnost natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo