OGLAS

POČEO JE WTA FINALE U SINGAPURU: / Svitolina pobjedom prekinula niz od sedam uzastopnih poraza

Image
Foto: AFP

Pobjedom okončala crnu seriju rezultata

21.10.2018.
13:19
AFP
VOYO logo

Šesta tenisačica svijeta, Ukrajinka Jelina Svitolina, svladala je Čehinju Petru Kvitovu sa 6-3, 6-3 u prvom dvoboju na ovogodišnjem završnom turniru, WTA Finalu u Singapuru.

Ukrajinka je ovom pobjedom prekinula niz od sedam uzastopnih poraza od 28-godišnje ljevoruke Čehinje, koju je prethodno uspjela pobijediti samo u njihovom prvom dvoboju odigranom još 2014. u Cincinnatiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Svitolinu je ovo drugo sudjelovanje na WTA Finalu i njezina druga pobjeda. Prošle je godine kao debitantica u Singapuru svladala Simonu Halep, ali su je porazi od Caroline Wozniacki i Caroline Garcije ostavili bez polufinala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavak natjecanja

U drugom nedjeljnom dvoboju iz Bijele skupine, od 13.30 sati po srednjoeuropskom vremenu, sastaju se Dankinja Caroline Wozniacki i Čehinja Karolina Pliškova.

U ponedjeljak su na rasporedu dvoboji 1. kola u Crvenoj skupini, a sastaju se Japanka Naomi Osaka i Amerikanka Sloane Stephens te Njemica Angelique Kerber i Nizozemka Kiki Bertens. Prvi meč započinje u 13.30 sati po srednjoeuropskom vremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo