Pogodite gdje je Goran Ivanišević pozvao Zagrepčanke!

Ostalo je svega 18 dana do početka još jednog izdanja PBZ Zagreb Indoorsa - nikada jačeg. 'Imat ćemo veoma kvalitetan turnir, možda i jedan od najkvalitetnijih do sada.

15.1.2013.
20:16
VOYO logo

"Uz već tradicionalni Players' Party srijedom kojem se igrači posebno vesele, te Ladies' Daya u petak, kada će svim damama ulaz u dvoranu biti slobodan, poseban ćemo program imati u četvrtak. U suradnji s Dječjom televizijom proslavit ćemo 100. rođendan Šegrta Hlapića; dječje radionice, druženje s igračima, predstava na centralnom terenu.

Novost je Party Zona za gledatelje u Villageu turnira gdje ćemo rado nazdraviti novim pobjedama i dobro se zabaviti nakon mečeva. Svi najbolji hrvatski tenisači - Marin Čilić, Ivan Dodig, Ivo Karlović, Antonio Veić, te hrvatski zet Marcos Baghdatis, Mihail Južnji, Andreas Seppi, Jurgen Melzer i Grigor Dimitrov natjecat će se od 2. do 10. veljače u Domu sportova. Osmo izdanje jedinoga hrvatskog dvoranskoga ATP turnira imat će sve pobjednike osim Ivana Ljubičića koji je teniski teren zamijenio ulogom ambasadora turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na presici je briljirao Goran Ivanišević.

"Turnir je vrlo jak, jači nego prošle godine i svi će uživati u tenisu! Tu su svi najbolji hrvatski igrači, pa Baghdatis, prošlogodišnji pobjednik Južnji, Seppi, kao i nova zvijezda Bugarin Dimitrov, Baby Federer, koji privlači pozornost cura! Također, ove godine ćemo imati 28 igrača u ždrijebu, pa će prva četiri nositelja biti slobodna u 1. kolu, što im omogućava da prvi meč igraju tek u srijedu ili četvrtak", rekao je Ivanišević i dodao kako su sve tri pozivnice za turnir otišle našim tenisačima - Antoniju Veiću, Mati Paviću i Ivi Karloviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mnogi gradovi u svijetu žele ovaj turnir, ali on ostaje u Zagrebu, istaknuo je u svom stilu gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, dodavši kako se radi o sportskom događaju koji metropola poput Zagreba mora imati.

Organizaciju turnira pohvalio je i pomoćnik ministra za sport Petar Skansi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostali hrvatski gradovi su pomalo zavidni Zagrebu na velikim sportskim događajima, no glavni grad zaslužuje ovakav turniru, pogotovu kada ga osvajaju hrvatski igrači", kazao je Skansi.

Cijene ulaznica: kvalifikacije slobodan ulaz, 20,00 kuna za početak tjedna i 50,00kn za polufinale i finale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo