PAVIĆ I MARACH ZAUSTAVLJENI NA PREDZADNJOJ STEPENICI: / Ništa od obrane naslova u Aucklandu

Image
Foto: AFP

Ništa od njemačkog finala na ATP turniru u Aucklandu

11.1.2019.
11:02
AFP
VOYO logo

Američki 27-godišnji tenisač Tennys Sandgren i 23-godišnji Britanac Cameron Norrie borit će se za svoj prvi ATP naslov u subotnjem finalu turnira u novozelandskom Aucklandu, gdje su pobjedama u polufinalnim dvobojima spriječili njemačko finale.

Amerikanac je u polufinalu sa 6-4, 6-2 nadigrao Philippa Kohlschreibera, dok je Norrie sa 7-5, 4-6, 6-3 bio bolji od Jan-Lennarda Struffa. Sandgren i Norrie se nikada nisu sastajali na ATP ili Grand Slam turnirima, ali su odigrali šest mečeva na Challengerima i Futuresima, u kojima je Britanac četiri puta bio bolji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pavić i Marach ispali

Norrie će u subotu po prvi put igrati za naslov pobjednika na ATP turniru, a Sandgrenu je to drugo finale u karijeri, nakon što je poražen u dvoboju za naslov na prošlogodišnjem turniru u Houstonu.

Do finala turnira parova nisu uspjeli stići prvi nositelji i branitelji naslova, Splićanin Mate Pavić i Austrijanac Oliver Marach. U polufinalu su ih nadigrali Japanac Ben McLachlan i Nijemac Jan-Lennard Struff sa 6-4, 6-7 (6), 11-9, s time da su Pavić i Marach u drugom setu spasili tri meč-lopte, ali nisu uspjeli kompletirati veliki preokret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo