OTKRIVENA TAJNA ZAŠTO FEDERER NE VOLI ĐOKOVIĆA: / 'Jedna stvar ga jako smeta kod srpskog tenisača'

Image
Foto: Profimedia

Situacija o kojoj govori Švicarac mogla se vidjeti i na nedavno održanom Laver Cupu

18.12.2019.
12:13
Profimedia
VOYO logo

Bivši švicarski teniski reprezentativac, Claudio Mezzadri, otkrio je za Sky Sports zašto njegov sunarodnjak Roger Federer baš i ne voli srpskog tenisača Novaka Đokovića.

"Federer mi je jednom rekao da ima čudan odnos s Đokovićem iz samo jednog razloga. A taj je da nikad nije uspio da ga razumije", rekao je Claudio. Zatim je pojasnio što pod time misli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa i kad je pokušavao razgovarati s njim, pored onih uobičajenih pet minuta, nikad nije uspijevao razumjeti njegovo držanje. Jer Novak, tako mi je Federer objasnio, prvo kaže jedno, a onda uradi nešto sasvim suprotno", rekao je Mezzadri.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Novak Djokovic of serbia in action during Day 3 of the 2019 Davis Cup at La Caja Magica on November 20, 2019 in Madrid, Spain David/Cordon Press Cordon Press, Image: 483903259, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial Use Only, Model Release: no, Credit line: David / Cordon Press / Cordon Press / Cordon Press / Profimedia

Ne shvaća Novaka

Situacija o kojoj govori Švicarac mogla se vidjeti i na nedavno održanom Laver Cupu. "Prvo je Novak tražio da igra što kasnije, a onda je odjednom promijenio mišljenje te je htio što prije na teren. Čak i kad se radilo o parovima, a bilo je odlučeno da njih dvojica zaigraju kasnije navečer", spominje Mezzadri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, pokušao je pojasniti kako nisu oni u lošem odnosu.

"Loš odnos njih dvojice? Pa ne bih to baš tako rekao, možda više loša komunikacija. Jer Federer ga nerijetko ne uspijeva razumjeti", zaključio je bivši švicarski teniski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo