ODLIČAN START BORNE ĆORIĆA: / Hrvatski as razbio Južnija i izborio obračun s Rafaelom Nadalom

Image
8.8.2017.
20:26
VOYO logo

Našem Davis Cup reprezentativcu ovo je prva pobjeda još od nastupa na Roland Garrosu, gdje je zaustavljen u 2. kolu od Amerikanca Stevea Jonhsona.

Južnij je držao korak s Ćorićem do 2-2 u prvom setu, a onda je 20-godišnji Zagrepčanin nanizao četiri gema za osvajanje prve dionice. Rus je imao prednost 2-0 u drugom setu, ali je Ćorić odmah vratio izgubljeno. 'Breakom' za 5-4 naš je tenisač osigurao servis za pobjedu i tu priliku nije propustio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorićev suparnik u 2. kolu bit će veliki Rafael Nadal koji je u Montrealu dvaput podizao pobjednički trofej, 2005. i 2013. godine, a na ovogodišnjem izdanju Rogers Cupa igra i za povratak na vrh ATP ljestvice. U tome ga može zaustaviti već Borna Ćorić, jer je Nadalu za povratak na 'broj 1' nakon više od tri godine potreban plasman u polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćoriću i Nadalu će ovo biti četvrti međusobni dvoboj, a naš tenisač vodi sa 2-1. Slavio je 2014. u četvrtfinalu turnira u Baselu te prošle godine na Mastersu u Cincinnatiju, dok je Nadal svladao Bornu 2015. u 1. kolu US Opena.

ATP Montreal - 1. kolo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BORNA ĆORIĆ (HRV) - Mihail Južnij (Rus) 6-2, 6-4

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo