banner

DISKVALIFICIRAN

OBJAVLJEN RAZGOVOR NOVAKA SA SUCIMA NAKON ŠTO JE POGODIO SUTKINJU: ‘Pa ne mora u bolnicu zbog ovoga?’

Nakon meča oglasio se novinar koji oduvijek kritizirao Đokovića Ben Rothenberg koji je opisao na Twitteru što je Đoković pričao sa sucima tijekom pregovora o kazni

Najbolji tenisač svijeta Srbin Novak Đoković diskvalificiran je u 4. kolu US Opena jer je po završetku gema lopticom pogodio linijsku sutkinju.

Đoković je protiv Španjolca Pabla Carena Buste gubio s 5-6 u prvom setu kada je trostruki pobjednik US Opena izgubio živce nakon što je što je izgubio svoj servis. Đoković je udario lopticu, a ona je pogodila linijsku sutkinju.

[VIDEO] POTEZ O KOJEM ĆE SE PRIČATI JOŠ DANIMA: Pogledajte kako je Đoković jednim zamahom zaradio diskvalifikaciju

AMERIČKI NOVINAR OTKRIO ŠTO JE ĐOKOVIĆ NAPRAVIO ODMAH NAKON DISKVALIFIKACIJE: ‘Ovo je neobranjiv čin’

Sutkinja je pala nakon što ju je loptica pogodila u vrat i pružena joj je medicinska pomoć. Đoković se odmah ispričao, ali mu je glavni sudac, prema pravilima i u suradnji sa supervizorom turnira, dosudio diskvalifikaciju. Kako je to izgledalo, možete pogledati OVDJE.

Radi se o mojoj karijeri

Nakon meča oglasio se novinar koji oduvijek kritizirao Đokovića Ben Rothenberg koji je opisao na Twitteru što je Đoković pričao sa sucima tijekom pregovora o kazni. Najprije im je rekao da imaju puno opcija i da ga mogu blaže kazniti.

Đoković je nastavio s argumentima: “Ne mora zbog ovoga ići u bolnicu. Hoćete me sad izbaciti? Tu se radi o mojoj karijeri, US Openu, na centralnom terenu…”

Povratak na Net.hr