Novi sjajan uspjeh: Dodig u polufinalu US Opena

Hrvatski tenisac Ivan Dodig i Brazilac Marcelo Melo plasirali su se u polufinale turnira muskih parova na posljednjem Grand Slam turniru godine, US Openu u New Yorku.

4.9.2014.
9:26
VOYO logo

Nakon sto u prvih sest gemova nisu realizirali pet prilika za oduzimanje servisa suparnicima, Dodig i Melo su izgubili koncentraciju na svom servisu, svaki je po jednom gubio gem na svoj pocetni udarac, te su Argentinci rijesili prvi set u svoju korist sa 6:3.

Dodig i Melo napokon su ostvarili break u sedmoj igri drugog seta, a kljucnim za mec pokazao se 10. gem te dionice igre. Tada je Dodig servirajuci za poravnanje u setovima spasio 15:40. U trecem su se setu Berlocq i Mayerraspali, Dodig i Melo su s dva nova breaka odjurili do 4:0 i mirno priveli susret kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U polufinalu ce Dodig i Melo, koji su postavljeni za cetvrte nositelje, igrati protiv pobjednika pobjednika ATP Finalsa u Londonu iz 2012. godine , Spanjolaca Marcela Granollersa i Marca Lopeza. Dodig i Melo igrali su polufinale US Opena u parovima i prosle godine, a tada su ih ondje pobijedili Brazilac Bruno Soares i Austrijanac Alexander Peya sa 7:5, 6:4. Najveci uspjeh hrvatsko-brazilske kombinacije je plasman u finale Wimbledona 2013. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo