NAPAO SUCA

NOVAK ĐOKOVIĆ PONOVNO POLUDIO USRED MEČA: ‘Očito nemate pojma o tenisu’

Drugi reket svijeta Novak Đoković lako je pobijedio Davida Goffina i potvrdio prvo mjesto u skupini na završnom Mastersu sezone.

Na kraju je završilo 2-0 u setovima (6-1, 6-2). No, unatoč dominaciji u ovom dvoboju, Đoković je ponovno pokazao svoju temperamentnu narav, što mu je već postala i navika u ovoj sezoni. Naime, u petom gemu meča Đoković je dobio opomenu od glavnog suca Fergusa Murphyja jer je prekoračio dopušteno vrijeme između poena, a nakon što je osvojio gem poludio je na suca.

NOVAK ĐOKOVIĆ SUVERENO U POLUFINALE: Nole ekspres pregazio Goffina

‘Zašto mi to ranije niste rekli’

“Možete li mi kazati zašto mi to ranije niste rekli? Ovo se dogodilo treći puta”, kazao je Đoković sucu Murphyju koji mu je na to odgovorio:

“To je bilo prvi puta”.

Nije mu ostao dužan

Đoković mu nije ostao dužan:

“Koliko dugo sudite? Ovo što mi pokušavate objasniti govori da nemate pojma o tenisu”.

Sudac je na to kazao:

“To je vaše mišljenje”.

Nole nije popuštao u raspravi:

“Odigrali smo fantastičan poen, zatim sam otišao po ručnik i možda prekoračio dopušteno vrijeme za nekoliko sekundi i ti mi odmah daš opomenu. Misliš da je to pošteno?”, žalio se Đoković, no uzalud.

21. pobjeda u zadnja 22 meča

Vrijedi spomenuti kako se Đoković u Londonu bori za povratak na prvo mjesto ljestvice, ovo mu je bila 21. pobjeda u zadnja 22 meča na ATP finalima na kojima je trijumfirao pet godina zaredom.

Povratak na Net.hr