Novak Đoković 'razbio' nemoćnog Čilića

Marin Čilić zaustavljen je u četvrtfinalu ATP turnira iz Masters serije 1000 koji se ovog tjedna igra u Cincinnatija.

17.8.2012.
20:57
VOYO logo

Drugi igrač svijeta Novak Đoković pokazao se kao previsoka prepreka za našeg Čilića, koji je tijekom cijelog susreta igrao podređenu ulogu. U meču koji je trajao sat i 21 minutu, Međugorac je uspio dohvatiti svega 14 poena na Đokovićevom početnom udarcu, što dovoljno govori o nemoći našeg tenisača u ovome susretu.

Sve je krenulo nizbrdo već u prvom servis-gemu našeg tenisača kada je od 40-0 uspio izgubiti svoj početni udarac. Već u narednom servis-gemu imao je Čilić dvije break-lopte, ali ih nije iskoristio. Do nove dvije došao je u osmom gemu drugog seta, pri zaostatku 2:5, ali ni one nisu bile dovoljne da oduzme servis dojučerašnjem svjetskom broju jedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đoković je ovom pobjedom izborio revanš protiv Del Potra, koji ga je spriječio u osvajanju prve olimpijske medalje. Spomenimo i da je u susretu koji je prethodio ovome, Del Potro s glatkih 6:1, 6:3 bio bolji od Francuza Jeremyja Chardyja, koji je u prethodnom kolu izbacio olimpijskog pobjednika Andyja Murraya.

Drugi polufinalni par saznat ćemo nakon susreta Stanislasa Wawrinke i Milosa Raonica, odnosno Rogera Federera i Mardyja Fisha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo